Můj účet
Přihlášení
Menu

Malinové čoko řezy z fazolí

Zdravé Dezerty

Luštěniny mají vysoký obsah vlákniny, kvalitních rostlinných bílkovin a pomalých sacharidů, navíc jsou vysoce sytící. A co si z nich upéct něco hříšně sladkého, přitom výživově plnohodnotého a vyváženého? Pochutnejte si na čoko kouscích s malinovou polevou. Řezy chutnají sladce, čokoládově a jen stěží byste hádali, že hlavní surovinou jsou právě fazole.

Ingredience s postupem


Kakaové boby

Kakaové boby jsou typické nahořklou chutí, kterou si rychle oblíbíte. Chutnají dobře samotné i zapracované do dezertů, nápojů i exotických hlavních jídel. Navíc jako nepražené si lépe uchovávají své přirozené látky. Můžete si z nich dokonce vyrobit i kvalitní domácí čokoládu.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

4 tipy na jednoduché a zdravé snídaně

Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích. 

Mandlovo jablečný chlebík

Sladký chlebík, který chutná po jablíčku, skořici, oříškovém másle a mandlích. Chuť, kterou budete zbožňovat. Chlebík je hutnější, skvěle vás zasytí, doplní potřebné makronutrienty, pochutnáte si a ještě vám provoní kuchyň skořicí.

Sleduj nás: