Můj účet
Přihlášení
Menu

Novinka: Cellucor C4 Explosive Energy Drink

Pitný režim

Recenze Cellucor C4 Explosive Energy drink

Cellucor přišel s novinkou C4 Explosive Energy drink. Oproti starším C4 neobsahují Beta Alanin, takže se nemusíte bát pocitu mravenčení po těle. Přesto v sobě plechovka obsahuje 160 mg kofeinu, což z drinku dělá skvělý nápoj, který doplní energii, nakopne a nabudí nejen do tréninku.

Cellucor C4 Explosive Energy drink v bodech:

✅ Perlivý
✅ Vysoký obsah kofeinu - 160 mg v každé plechovce
✅ Kofein napomáhá k soustředěnosti a koncentraci
✅ Obohacen o vitamíny (Niacin a vitamín B12)
✅ 0% cukru
✅ Low calories
✅ Bez umělých barviv
✅ 4 příchutě
✅ Obsah plechovky 500 ml

Jak příchutě hodnotíme my ve Fitness007? Mrkněte na naše hodnocení níže a inspirujte se při výběru příchutě.

C4 Cosmic Rainbow

Příchuť, která nás zaujala jako první, je Rainbow Candy. Od drinku jsme očekávali sladkou chuť po bonbónech a přesně tak tomu i bylo. Chuť je sladká, připomíná gumové medvídky, bonbóny vexta a nejvíce jsme se shodli na bonbónech Lipo. Na drinku je psáno, že je sycený, ale musíme zmínit, že ne moc. Po nalití v sobě bublinky obsahuje, ale jsou rychle pryč. Při pití byste možná ani nepoznali, že produkt sycený být má. 

C4 Orange Slice

Příchuť Orange Slice bychom zhodnotili lepším průměrem. Chuťově bychom ji přirovnali k Fantě, s tím, že je opět méně sycená. Možná bychom i řekli, že je i o trochu více sladší. Pokud máte rádi pomerančové příchutě bude vám tato C4 chutnat.

C4 Twisted Limeade

Twsited Limeade bychom zase přirovnali chuťove ke Spritu. Opět zde platí, že je sycený méně než originál sladká limonáda, ale má příjemnou citrónovou chuť a dobře vychlazená chutná dobře. Pokud máte rádi citrónové příchutě, sáhněte po této příchuti.

C4 Frozen Bombsicle

Frozen Bombsicle nám chutnal ze všech nejvíce. Chuť je oproti ostatním příchutím kyselejší. Někdo z drinku cítí višeň, někdo citrón, ale nejvíce z nás se shodlo na ostružinách. Stále platí, že sycenost není tak veliká jako u jiných perlivých drinků, ale chuť je osvěžující a moc dobrá. Příchuť Frozen Bombsicle za nás získává prvenství.

Všechny z drinků doporučujeme pít pořádné vychlazené. Vyzkoušejte Cellucor C4 Explosive Energy drink i vy. Označte nás ve svých příspěvcích a dejte nám vědět, který je vašim favoritem.

Mohlo by vás zajímat:

Proč se (ne)bát palmového oleje ve výživě

Palmový olej je jedna z nejvíce probíraných surovin. Někteří jej uvádí jako toho největšího zabijáka, který se v naší současné stravě nechází. Je tomu opravdu tak? Je palmový olej vážně tak škodlivý, jak se uvádí?

Proč se (ne)bát lepku ve výživě

Lepek, stejně jako laktóza či palmový olej, je strašák dnešní doby. Mnoho lidí jej dobrovolně vyřazuje ze svého jídelníčku. Má to ovšem nějaký opodstatněný důvod? Měli bychom se lepku opravdu bát a vyhýbat se mu? 

Proč se (ne)bát laktózy ve výživě

Laktóza je společně s lepkem a palmovým olejem nejdémonizovanější produkt. Říká se, že mléčné produkty zahleňují, odvápňují a způsobují hormonální nerovnováhu. Je tomu opravdu tak? Jaký je vliv mléka na naše zdraví?

Sleduj nás i na sociálních sítích: