Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinová bábovka s dýní s kakaem

Zdravé Dezerty

Dnešní recept je opět s dýní v hlavní roli. Není se čemu divit, dýně je s podzimem neodmyslitelně spjatá a navíc se jedná o perfektní ingredienci na vaření a pečení. Dýňové pyré dodá receptům vláčnost, typickou chuť a pěknou barvu. Navíc je dýně zdravá, obsahuje velké množství mikroživin, vlákniny a naopak nízké množství sacharidů.

Ingredience: 

Postup:

Nejprve si připravíme dýňové pyré. Dýni si oloupeme a očistíme a dáme vařit s trochou skořice do měkka. Poté rozmixujeme s trochou vody a necháme vychladnout.
Smícháme mouky, protein a prášek do pečiva. Poté přidáme vejce, dýňové pyré, olej, čekankový sirup, mléko a případně dosladíme flavdrops. Poté si těsto rozdělíme na poloviny a do jedné přidáme kakao a trochu mléka. Poté střídavě nalejeme do silikonové formy na bábovku, kterou si pro jistotu vystříkáme kokosovým olejem. Pečeme na 180 stupňů cca 35 minut.

Mohlo by vás zajímat:

Raw proteinové tyčinky

Raw tyčinky zvládne opravdu každý, jsou snadné na přípravu a během chvilky hotové. Vyzkoušejte vynikající sladkou dobrotu, která perfektně zasytí a dodá veškeré potřebné živiny. 

Proteinové domácí müsli tyčinky

Proteinové müsli tyčinky s ovocem a ořechy, které můžete perfektně vyladit přesně dlé své chuti. Super zdravá proteinová svačinku jen za 240 kalorií a do 20 minut.

Sleduj nás i na sociálních sítích: