Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový mugcake s čokoládou a oříšky

Není jednodušší fit recept než mugcake. Lahodný dortík hotový za neuvěřitelné 3 minutky. A když ještě chutná jako Kinder Bueno a obsahuje porci bílkovin, není co řešit, ten musíme vyzkoušet! K dozdobení máme v záloze Big Boy ořechový krém v příchuti Kinder Bueno a pokud hlídáte striktně každou kalorii, máme řešení i pro vás!

Ingredience s postupem:

Postup:

Vše smícháme a polovinu dáme do hrníčku, dovnitř dáme lžičku pomazánky Nutlove Crispy Hazelnut Allnutrition a přelijeme zbytkem těsta. Hlídáme v mikrovlnce 2 až 3 minuty. Necháme vychladnout, vyklopíme a nazdobíme tvarohem, pudinkem, Buenem a oříšky.


Big Boy Big Bueno

Senzační chuť piemontských lískových oříšků doplněná třtinovým cukrem a mlékem. Nic víc, nic míň. Sladký lískooříškový sen, ze kterého se nechceš probudit
Pokud jste v přísnějším režimu, máme alternativu také pro vás - Big Boy Big Bueno ZEROChuť stejná, hodnoty o kus lepší!


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Mrkvové minibábovky

Mrkvové minibábovky s nádechem vanilky a zázvoru si můžete dopřát i v dietě. Nutričně vyvážená snídaně, dezert ke kávě, nebo skvělé pohoštění pro návštěvy hotové do půl hodiny. Klasickou mouku jsme nahradili mixem špaldové a rýžové a místo cukru jsme vsadili na sladký protein.

Sleduj nás i na sociálních sítích: