Můj účet
Přihlášení
Menu

Recept na fit čokoládovou bublaninu s lesním ovocem

Zdravé Dezerty

Jednoduchý a rychlý recept na vláčnou bublaninu s extra dávkou bílkovin. Ať už jsi v dietě nebo si jen hlídáš kalorický příjem, tak tuhle čokoládovou bublaninu si můžeš vychutnat bez výčitek. Skvělou chuť zvýrazní nakyslé lesní ovoce a díky přidanému proteinu Tě skvěle zasytí. 

Ingredience:

Postup:

  1. V míse si smícháme všechny sypké ingredience.
  2. Poté do směsi vmícháme zbylé ingredience mimo ovoce.
  3. Připravíme si plech vyložený pečícím papírem a vlijeme na něj směs na bublaninu.
  4. Celý povrch zasypeme lesním ovocem.
  5. Vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme cca 30 minut. Zda je bublanina upečená, si ověříme pomocí špejle.
  6. Po vychladnutí rozkrájíme na kostky a můžeme podávat.
  7. TIP: Bublaninu můžeme dozdobit ořechovým máslem.

Allnutrition Frulove in Jelly 1000 g

Pokud nemáte po ruce čerstvé ovoce, tak můžete využít toto šťavnaté ovoce v želé. Obsah ovoce je až 80 % a výborně chutná. Neobsahuje žádný přidaný cukr, je slazeno erythritolem. Hodí se do vaření, pečení, ochucení jogurtu či snídaňové kaši nebo jen tak na mlsání. 


Mohlo by Vás zajímat:

Lehká borůvková roláda

Nadýchaná jemná roláda vypadá luxusně přitom ji zvládne ukuchtit úplný začátečník. Do 7mi minut upečeno! A o protein se bát nemusíte. Bílkoviny jsme nahnali bílky, tvarohem a Smartfuel Whey Proteinem. Vyzkoušejte roládu, kterou si můžete dát i v dietě.

Proč je pitný režim důležitý? Jak se naučit pít vodu

Proč je pitný režim tak důležitý a je třeba ho dodržovat, ví asi každý, tak proč je to pro mnoho z nás pořád takový problém? Mrkněte na krátký článek.

Sleduj nás i na sociálních sítích: