Můj účet
Přihlášení
Menu

Recept: Proteinový mrkvový koláč se Snickerdoodle proteinem.

Zdravé Dezerty

Carrot cake nebo-li mrkvový dort je oblíbeným dezertem. Recept je opravdu jednoduchý, rychlý, dobře se pamatuje a jsme si jisti, že vám bude natolik chutnat, že ho budete dělat pořád dokola, protože je krásně vláčný a voní po skořici.

Receptů na krémy je nespočet, nejčastěji se dělá z tvarohu, skyru nebo mascarpone. Pokud vás děsí spojení dortu a mrkve, tak se nebojte. Mrkev je nasládlá, díky tomu nemusíte přidávat do dezertu cukr navíc a chuť mrkve nepoznáte.

Na korpus (forma 24cm) potřebujeme:

Postup: 

  1. Zapneme trobou na 180 stupňů.
  2. Oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme tuhý sníh.
  3. Žloutky rozmixujeme společně s mrkví.
  4. Přidávat zbylé ingredience a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.
  5. Směs vlijeme do formy s pečícím papírem a vložíme do předehřáté trouby na 20-25minut. 
  6. Jak jsme psali, zdobení už je jen na vás. My doporučujeme smíchat tvaroh s mascarpone a osladit vanilkovými flavdropsy a nebo agávovým sirupem.

Kvalitní syrovátkový protein s příchutí oblíbených amerických sušenek Snickerdoodle. Sušenka vypadá jako velký piškot, je krásně vláčná a voní skořicí. Tuto příchuť proteinu si určitě zamilujete. Každá porce proteinu obsahuje 24 g bílkovin z 100% syrovátkového a mléčného koncentrátu a obsahuje jen 1,5g tuku a 1,5g sacharidů 


Ve spolupráci s Lucky Alvin jsme pro vás připravili spojení těch nejlepších arašídů a nejoblíbenějšího proteinu od PEScience Snickerdoodle. Skvělá chuť, jemná konzistce a bílkoviny navíc. Arašídové máslo je ideální jako pomazánka na rýžové chlebíčky, celozrnné tousty, na palačinky. Ideální je také na přidání do smoothieček, koktejlů, čímž získáte lahodnou ořechovou příchuť spolu se všemi nutričními benefity.

Co si takhle upéct:

Proteinové Míša Řezy v dietní verzi. 

Čokoládový piškot, vrstva tvarohu a čokoládová poleva. Mrkněte na recept, který snadno můžete obohatit o bílkoviny a "ošidit" o cukr. Zabere vám maximálně hodinku a věříme, že jím oslníte celou rodinu i přítelé.

VANILKOVÝ KUSKUSNÍK. SKVĚLÝ LEHKÝ DEZERT

Už jste zkoušeli dělat z kuskusu něco jiného, než klasickou přílohu nebo salát? Ne? Tak zkuste tenhle vynikající dezert. Je lehounký a snadný na přípravu. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: