Můj účet
Přihlášení
Menu

Tipy na vánoční dárky pro sportovce a fitness nadšence

Rady, tipy, triky

Máte mezi blízkými milovníka fitness a zdravého životního stylu a nevíte, co mu pořídit pod stromeček? Tak to jste tady správně. Máme pro vás tipy na vánoční dárky, které udělají každému fitnessákovi zaručeně radost. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší a nejprodávanější produkty za super ceny. 

Tip pro fitnessáka, který usiluje o nárůst svalové hmoty:

Tip pro holku, která ráda cvičí doma a chce mít pěkné štíhlé tělo:

Tip pro všechny, kteří chtějí mlsat zdravě:


Tipy na dárky pro fitnessáky: 

Sportovní výživa a doplňky stravy

Proteiny, aminokyseliny, vitamíny a minerály jsou základní výbavou každého sportovce, který ji užívá každý den a zaručeně mu udělají radost další zásoby. 

SmartFuel 100% Whey protein 

Naprostý základ a trefa do černého doma ho má asi každý sportovec. 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů, pasoucích se na pastvinách a krmených výhradně trávou, výsledkem je nejvyšší možná kvalita bez jakýchkoliv zbytečných aditiv. 

 Vitamíny a minerály 

Dostatek vitamínů a minerálů nejen že udržuje tělo v kondici a podporuje správné fungování imunitního systému, ale podílí se i na výkonu při sportu, proto žádný sportovec na vitamíny nezapomíná. 

Kreatin monohydrát

Tento doplněk stravy potěší hlavně kluky. Je to jeden z nejprozkoumanějších suplementů a je možné s jistotou říct, že jeho pravidelná suplementace má za důsledek, zvýšení síly a růst svalové hmoty. 

Šejkr nebo láhev

Každý fitnessák má určitě šejkrů dostatek, protože si v něm míchá proteiny, BCAA, předtréninovky a další, ALE! My moc dobře víme, že většina šejkrů je obyčejných za pár korun a co udělá větší radost, než šejkr, který je tak trochu jedinečný a vynikne? Jsou o něco dražší, ale jsou jedinečné a právě proto udělají mega radost. Tím jsme si po mnohaletém sledování jistí. 

Nakopávače a pre-workoty

Pokud víte, že miluje pre workout, máme něco, co způsobí pod vánočním stromkem explozi radosti. Náš tip: Total War tento americký předtréninkový suplement je naprostou špičkou a ředí se mezi nejpopulárnější mezi fitnessákama. 


Fitness příslušenství a fitness pomůcky

Možná se to nezdá, ale fitness pomůcky jsou každoročně před Vánoci nejprodávanějším zbožím na našem e-shopu. Očividně se často nachází na dopisu pro Ježíška.

Příslušenství pro domácí cvičení

Domácí cvičení se stává čím dál tím víc populárnější. Šetří čas při cestách, nikdo na vás nekouká, můžete si zacvičit prakticky kdykoliv a oblíbené je hlavně mezi ženami a maminkami s malými dětmi

Podložka na cvičení

Nesmí chybět nikomu, kdo cvičí doma. Využijete ji na jógu i strečink, ulevuje kloubům, když cvičíte vleže a pokud cvičíte nějaký aktivnější kardio trénink tak nejenže tlumí dopady, ale i hluk. Což ocení hlavně sousedi. 

Posilovací gumy, expander a booty band

Nesmí chybět nikomu, kdo cvičí doma. Při cvicích dodá požadovaný odpor a posilování se tak stává efektivnější. Gumy využijete i na rozehřátí nebo závěrečný strečink. Náš tip: Vyberte sady gumiček, kde je více odporů. 

Švihadlo

Ideální pomocník na rozehřátí, ale i na kardio trénink či HIIT. Zlepšuje fyzičku, ale také při skákání přes švihadlo spálíte hodně kalorií. 

Závěsné systémy

Potěší každého, kdo chce posilovat s vlastní váhou a je vhodnou pomůckou i pro mladé začínající sportovce. Posilovací systém lze uchytit kdekoliv, doma i venku na zahradě. 

Posilovací kolečko

Nejenže posilováním s kolečkem makáte na six packu, ale je to skvělé pomůcka pro posilování středu těla. Taková zdánlivě obyčejná věc, ale posilování s ní má mnoho úrovní. 


Fitness pomůcky pro podporu regenerace

Všestranné pomůcky pro masáže, protahování, zlepšení svalového rozsahu a pohyblivosti jsou ideální nejen pro sportovce.

Masážní válec

Masážní válce jsou vhodné pro rozehřátí, závěrečné protažení po cvičení ale i kdykoliv během dne pro uvolnění ztuhlých svalů. 

Masážní pistole

Masážní pistole pomůže s uvolněním a rozmasírováním svalů s nastavitelnou intenzitou masáže. masážní pistole potěší i nesportovce, kteří si chtějí uvolnit ztuhlá záda nebo si jen chtějí užít příjemnou masáž.  

Masážní míčky

Masážní míček je díky stimulačním výstupkům velmi dobře využitelný při cíleném uvolňování svalového napětí, napomáhá lepšímu prokrvení nejen po sportovním výkonu, provádění reflexních masáží dlaní, chodidel a celého těla.


Ne nadarmo se říká, že investice do zdraví je ta nejlepší. Nenechte nic náhodě a darujte touto cestou kus zdraví i svým blízkým. Sportovcům uděláte radost stoprocentně a nesportovcům třeba pomůžete k tomu prvnímu (nejdůležitějšímu) kroku ke splnění novoročního předsevzetí o lepší postavě a pevnějším zdraví :)

Mohlo by Vás zajímat:

TOP 5 SUPLEMENTŮ | Nejlepší doplňky stravy pro sportovce i nesportovce. Jaká suplementace má cenu?

Trenér Jirka Vacek vám ukáže nejlepší fitness doplňky stravy pro sportovce, ale i nesportující část populace. Jedná se o deficitní vitamíny a minerály, které v našem těle chybí. Jak se projevuje jejich nedostatek?

Fit vánoční kokosové kuličky

Extra jednoduchý recept na kokosové kuličky ve fit verzi. Potěšte každého milovníka kokosu Rafaelo kuličky kdykoliv během roku.

Zdravé marokánky

Sladký snack ke kávě nabitý zdravými tuky. Upečte si zdravou variantu marokánek. S medem, sušenými meruňkami, brusinkami, pořádnou porcí ořechů a čokoládou navrch

Jaký vliv má alkohol na svaly a hubnutí

Jak jde alkohol dohromady se zdravým životním stylem? Za co všechno je alkohol zodpovědný a jak minimalizovat jeho následky na budování svalové hmoty a hubnutí?

Sleduj nás i na sociálních sítích: