Můj účet
Přihlášení
Menu

Čokoládový flapjack s pekanovými ořechy a arašídovým máslem

Máte rádi měkké raw tyčinky? Pak si určitě zamilujete tento snadný recept na domácí nepečený flapjack s datlovou pastou a oříšky. Díky čokoládové pomazánce Proteinella HealthyCo navíc obsahuje spoustu cenných živin a bílkovin a jedinečnou skvělou oříškovo-čokoládovou chuť.

Ingredience: Na 1 formu (18 x 24 cm)
 
Postup
  1. Ovesné vločky, lískové a pekanové ořechy nasypeme do robotu a krátce promixujeme.
  2. Přidáme datlovou pastu a mixujeme tak dlouho, dokud se všechny ingredience nepromísí a nespojí.
  3. Postupně přidáváme arašídové máslo, kokosový olej a čokoládovou pomazánku a mixujeme, dokud nevznikne tuhá pevná hmota.
  4. Vzniklou hmotu vtěsnáme do formy vyložené alobalem a dáme na alespoň dvě hodiny zatuhnout do lednice nebo na 30 minut do mrazáku. Pak skladujeme v lednici, maximálně 7 dní.

Mohlo by vás zajímat:

Klasický perník ve fit verzi

Vláčný perníček, který provoní celou kuchyň. Klasický perník lze udělat i v super fit variantě. Klasickou mouku stačí nahradit za špaldovou, marmeládu vyměnit za Jelly od All Nutrition, ovoce v želé, které je doslazeno pouze erythritolem, a zdravější varianta je na světě.

4 tipy na jednoduché a zdravé snídaně

Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: