Tyto bezlepkové proteinové raw tyčinky jsou ideální spojení zdravého a sladkého. Výborné jsou ke svačině nebo si je můžete dopřát po tréninku, kdy je na místě dodat organismu energii a potřebné proteiny, minerální látky a vitaminy. V lednici vám vydrží až týden, ale jsem si jistá, že se po nich zapráší během dvou, tří dnů.

Ingredience Na 1 formu (15 x 25 cm)
	- 1 hrnek bezlepkových ovesných vloček
 
	- 100 g sušených švestek
 
	- 1 lžička chia semínek
 
	- 2 odměrky jahodového proteinu
 
	- 6 lžic kokosového oleje
 
	- 150 g ořechového másla s příchutí jahody a bílé čokolády
 
	- alobal
 
 
Postup
	- Vločky a sušené švestky dáme do robotu a dobře rozmixujeme.
 
	- Přidáme chia semínka, protein, kokosový olej a ořechové máslo a na vysoké otáčky mixujeme asi 30 vteřin.
 
	- Formu vyložíme alobalem a vtěsnáme do ní těsto.
 
	- Dáme na hodinu do mrazáku, a pak skladujeme v lednici.
 
Sleduj nás i na sociálních sítích: 

