Můj účet
Přihlášení
Menu

Domácí PRIBIŇÁČEK | Fitness varianta z KVALITNÍCH ingrediencí!

Taky jste v dětství milovali Pribiňáček? Pojďte si s námi udělat jeho odlehčenou fitness verzi, kterou jsme pro vás připravili pouze z kvalitních ingrediencí. Stačí pouze pár základních surovin a domácí Pribiňáček je na světe!

Ingredience:
250 g tučného tvarohu
140 g 5% řeckého jogurtu

Postup:

  1. Do misky dáme tvaroh a řecký jogurt, přisypeme vanilkový protein, přilijeme javorový sirup a vše společně vyšleháme do hladkého krému.
  2. Krém rozdělíme do dvou skleniček, které dáme na 30 min do lednice.
  3. Poté už jen dozdobíme a máme hotovo.

Dobrou chut!

Recept: Tereza Šlancarová

Mohlo by vás zajímat:

Lehká borůvková roláda

Nadýchaná jemná roláda vypadá luxusně přitom ji zvládne ukuchtit úplný začátečník. Do 7mi minut upečeno! A o protein se bát nemusíte. Bílkoviny jsme nahnali bílky, tvarohem a Smartfuel Whey Proteinem. Vyzkoušejte roládu, kterou si můžete dát i v dietě.

Tvarožník Low Carb

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Pro wau efekt doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem.

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Sleduj nás i na sociálních sítích: