Můj účet
Přihlášení
Menu

Fermentovaná ovesná kaše

Podpořte své trávení, zejména po Vánocích :), fermentovanou ovesnou kaší. Fermentované potraviny jsou přirozeně probiotické a obsahují zdraví prospěšné organismy. Tyto organismy jsou důležité pro správné fungování trávicích ústrají, a tím pomáhají k udržení celkového zdraví. 

Ingredience (1porce): 

Postup:

  1. Smícháme vločky s tvarohem a kefírem.
  2. Posypeme skořicí a kakaem a necháme před noc odležet.
  3. Ráno už jen dozdobíme tím, co máme rádi! My dali maliny jahody- včetně lyofilizovaných, oříšky a nakonec zakápli lžičkou medu!

Zdroj: Eliška Ságnerová 

Mohlo by vás zajímat:

Fitness dýňové lívanečky

Sezonní dýňové lívanečky navíc doplněné o dávku bílkovin jsou tím pravým jak se navnadit na podzimní atmosféru, uspokojit své chuťové pohárky a navíc zůstat fit.

Proteinová bábovka s dýní a kakaem

Dnešní recept je opět s dýní v hlavní roli. Dýně k podzimu neodmyslitelně patří, navíc obsahuje velké množství mikroživin, vlákniny a naopak nízké množství sacharidů. Vyzkoušejte náš dnešní recept na proteinovou bábovku s dýní a kakaem.

Sleduj nás i na sociálních sítích: