Můj účet
Přihlášení
Menu

Fitness dýňové lívanečky

Sezonní dýňové lívanečky navíc doplněné o dávku bílkovin jsou tím pravým jak se navnadit na podzimní atmosféru, uspokojit své chuťové pohárky a navíc zůstat fit.

Ingredience: 

Postup:

Nejprve si připravíme dýňové pyré. Dýni si očistíme a oloupeme. Dáme vařit s pořádnou dávkou mleté skořice, já jsem dala i 1 skořici v celku. Vaříme cca 20 minut do měkka. Poté scedíme, vodu si dáme bokem a necháme vychladnout. Dýni jsem rozmixovala v mixéru s cca 2 naběračkami vody z uvařené dýně.

Poté smícháme suché ingredience, přidáme pyré, vejce, olej a mléko a důkladně promícháme. Poté opékáme na pánvi, já jsem pánev postříkali trochou kokosového oleje ve spreji. Nakonec jsem lívance podávala s domácí meruňkovou marmeládou a ochuceným tvarohem.


Mohlo by vás zajímat:

Fit jablečné lívance s karamelem

Jablečné lívance ze špaldové mouky vypadají složitě, jako recept pro pomalé víkendové ráno, ale omyl! Těsto na lívance máte umíchané za dvě minutky a hotové lívanečky máte na stole za minut deset. Ve zdobení se meze nekladou. Pokud si hlídáte každou kalorii, máme pro vás tip na dietnější zdobení.

Mrkvové minibábovky

Mrkvové minibábovky s nádechem vanilky a zázvoru si můžete dopřát i v dietě. Nutričně vyvážená snídaně, dezert ke kávě, nebo skvělé pohoštění pro návštěvy hotové do půl hodiny. Klasickou mouku jsme nahradili mixem špaldové a rýžové a místo cukru jsme vsadili na sladký protein.

Sleduj nás i na sociálních sítích: