Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit mrkvové řezy s krémem z bílé čokolády

Zdravé Dezerty

Máte doma přebytek mrkve? Pak je tento recept skvělým způsobem, jak mrkev zpracovat a skvěle si pochutnat! Korpus neobsahuje přidaný cukr, je sladký díky banánu a erythritolu. Poleva je plná bílkovin díky tvarohu a proteinu a sladkost jí dodává bílá čokoláda. Vyzkoušejte, nebudete litovat!

Ingredience:

Korpus:

Krém:

+ USN Trust Crunch tyčinka v příchuti bílá čokoláda se sušenkou na ozdobu

Postup:

  1. V misce si smícháme všechny ingredience na korpus.
  2. Připravíme si hranatou formu (průměr cca 25 x 17 cm), vysteleme jí pečícím papírem. 
  3. Těsto nalijeme do formy, přikryjeme formu alobalem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů, pečeme cca 70 minut.
  4. Po upečení necháme vychladnout.
  5. Mezitím si připravíme krém.
  6. V kastrůlku si pudink s vodou a čokoládou zahřejeme do zhoustnutí.
  7. Necháme vychladnout a poté přidáme tvaroh s proteinem a nalijeme na korpus.
  8. Ozdobíme nakrájenou tyčinkou USN Trust Crunch a necháme uležet pár hodin v lednici.
  9. Poté nakrájíme na řezy a podáváme :)

Lucky Alvin Arašídový krém s čokoládou

Tato kombinace jednoduše neomrzí! Spojení kvalitních arašídů a belgické čokolády bez cukru vytvoří dokonalou harmonii chutí. Krém tvoří 80 % arašídy a 20 % belgické čokolády. Je zcela bez cukru, palmového oleje a přidaných solí. Hodí se jako pomazánka na rýžové chlebíčky, na palačinky, na ozdobení snídaňových kaší nebo do pečení a vaření. Na výběr máte z mléčné, bílé a hořké čokolády.


Mohlo by Vás zajímat:

Recept na fit čokoládovou bublaninu s lesním ovocem

Jednoduchý a rychlý recept na vláčnou bublaninu s extra dávkou bílkovin. Ať už jsi v dietě nebo si jen hlídáš kalorický příjem, tak tuhle čokoládovou bublaninu si můžeš vychutnat bez výčitek.

Zásobník cviků na ramena. Nejlepší cviky na kulatá ramena, která mají objem.

Přehled nejlepších cviků, pro posílení a objem rameních svalů. Najdete zde osvědčený základ pro pořádná ramena i opomíjené cviky, při kterých to parádně bere. 

Sleduj nás: