Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit proteinové lívance | TIP na SNÍDANI

Pokud hledáte jednoduchý a rychlý recept na výživnou a chutnou snídani, tak přesně pro Vás přinášíme tento jednoduchý recept na vanilkové proteinové lívance z pár surovin. Lívance si můžete doplnit čímkoliv, co Vám chutná. Doporučujeme Vám přidat tvaroh oslazený čekankovým sirupem nebo medem a na ozdobení přidat oblíbené ovoce a ořechový krém.

Ingredience:

+ tvaroh, čekankový sirup/med, ovoce, ořechový krém

Postup:

  1. Všechny ingredience v misce smícháme.
  2. Rozpálíme si pánev s trochou kokosového oleje.
  3. Naběračkou tvoříme malé lívanečky a smažíme je z obou stran dozlatova.
  4. Na talíři je navrstvíme společně s oslazeným tvarohem (čekankovým sirupem nebo medem), doplníme ovocem, případně ořechovým krémem.

GymBeam Kokosový olej ve spreji

Tento olej je velmi jednoduchý na používání a je ideální pro každého, kdo chce ušetřit pár kalorií. Na pánev stačí nastříkat malé množství oleje a můžete na něm smažit maso, ryby, vejce, aj. Je vhodný i na zastříknutí salátu, je zcela bez chuti a neovlivní chuť Vašich jídel. V jednom vteřinovém stříknutí (1,8 ml) obsahuje minimum kalorií a tuků. Neobsahuje žádné konzervační látky a neobsahuje lepek.


Mohlo by Vás zajímat:

Nadýchaná PROTEINOVÁ kaše | Tip na SNÍDANI

Vyzkoušejte náš recept na proteinovou kaši! Příprava zabere pár minut, ale přesto je kašička nadýchaná, krémová i lahodně sladká a navíc vyniká vysokým obsahem bílkovin. Díky tomu zahřeje, zasytí a dodá energii na celé dopoledne.

Podcast: Otázky a odpovědi | Je zdravější bezlepková strava? Výhody přerušovaného hladovění. Kouření pro lepší výsledky?

Výživový specialista Petr Havlíček a trenér Jirka Vacek odpovídají na vaše otázky. Vybrali jsme vaše dotazy, které píšete pod YouTube videa.

Sleduj nás i na sociálních sítích: