Můj účet
Přihlášení
Menu

FIT sladké pečivo | Skořicové bagels

Máte rádi lahodnou vůni čerstvě upečených skořicových bagels, když vejdete do pekárny? Pak si náš recept víc než zamilujete. Skořicové bagels podle našeho receptu jsou zcela bez přidaného cukru a upečené ze špaldové mouky. Skvěle se hodí na snídani, kdy je můžete podávat s ořechovým krémem a s čerstvým ovocem. Těsto obsahuje tvaroh, díky němu jsou bagels hezky vláčné a ještě dodá bílkoviny navíc. 

Ingredience na 4 bagels:

+ datlový sirup a voda na potření

Postup:

  1. V misce si smícháme všechny sypké ingredience.
  2. Následně vmícháme tvaroh a propracujeme v jednotné těsto.
  3. Těsto rozdělíme na 4 stejné části a každou vytvarujeme do tvaru bagelu.
  4. Na závěr bagels potřeme datlovým sirupem rozmíchaným s trochou vody.
  5. Bagels přemístíme na plech vystlaný pečícím papírem.
  6. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 25 minut.
  7. Dobrou chuť :)

Bombus Datlový sirup

Datlový sirup je skvělou alternativou ke slazení. Jedná se o přírodní sirup vyrobený z přezrálých datlí. Je specifický svou výraznou chutí a konzistencí připomínající med. Má nízký glykemický index a v kuchyni má velmi široké využití. Hodí se do pečení, vaření, jako poleva na palačinky či snídaňové kaše nebo jím lze dosladit čaj či káva. Je vhodný pro vegany, neobsahuje lepek a je zcela bez konzervantů a barviv.


Mohlo by Vás zajímat:

Banánové lívanečky s čokopecičkami | TIP na SNÍDANI

Máte po ránu chuť na sladkou snídani? Inspirujte se naším fit a jednoduchým receptem, na který Vám stačí pár surovin, příprava zabere jen pár minut a skvěle si pochutnáte.

Proteinová roláda alá banánky v čokoládě

Pamatujete si z dětství na banánky v čokoládě? Pokud ano, tak tato roláda podle našeho receptu Vám jí více než připomene. Díky vysokému obsahu proteinu a nízkému podílu cukru si jí vychutnáte zcela bez výčitek.

Sleduj nás: