Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinové COOKIE DOUGH kuličky

Zdravé Dezerty

Ať už hledáte nápad na zdravou svačinku, nebo chcete své blízké potěšit něčím chutným a zdravým zároveň, připravte si s námi tyto proteinové cookie dough kuličky s příchutí medu a skořice! Recept je navíc snadný k přípravě a bude skvělou volbou jako svačinka, zdravý dezert nebo dokonce jako pozornost pro návštěvu. Jako vždy klademe důraz na kvalitu surovin a vyvážené složení, což znamená, že si můžete vychutnat bez jakýchkoliv výčitek.

Ingredience

Postup

  1. Všechny suroviny si smícháme rukou nebo stěrkou do tuhého těsta, nakonec přidáme nasekanou čokoládu a dáme na cca 5 minut do mrazáku.
  2. Poté si připravíme mini papírové košíčky a vytvarujeme rukou kuličky.
  3. Nakonec roztopíme čokoládu (může být bílá čokoláda se lžičkou skořice), lžičkou naneseme na kuličky a dáme zmrazit asi na 30 minut.
  4. Skladujeme v lednici maximálně 7 dnů.

Náš tip: Prom-in CFM Pure Performance mléko se skořicí a medem

Nativní syrovátkový protein nejlepší kvality vyrobený metodou CFM , která zachovává maximum bio-aktivních frakcí původní suroviny s novou krémovou příchutí mléko s medem a se skořicí. Výborně chutná rozmíchaný s vodou, mlékem a skvěle doplní sladké recepty. Díky vyvážené sladké chuti proteinu nemusíte už přidávat žádný cukr navíc a tak budou vaše recepty zase o něco zdravější.


Dobrou chuť!

Zdroj: Kristýna Volfová

Mohlo by Vás zajímat:

Kuřecí směs s rýží

Osvědčená klasika! Díky koření a dalším ingrediencím nikdy nebude chutnat stejně, dosyta a s chutí se najíte a hlavně vám po takovém obědě nebude těžko. Vyzkoušejte rýži s kuřetem a zeleninou v příchuti slaniny a chedaru.

Fitness dýňové lívanečky

Sezonní dýňové lívanečky navíc doplněné o dávku bílkovin jsou tím pravým jak se navnadit na podzimní atmosféru, uspokojit své chuťové pohárky a navíc zůstat fit.

Sleduj nás i na sociálních sítích:​