Můj účet
Přihlášení
Menu

Rychlé a jednoduché proteinové kuličky

Rychlý a jednoduchý receptík na svačinu, kterou si můžete vychutnat v práci, ve škole nebo před tréninkem. Obsahují med, který dodá rychlou energii, dále protein jako kvalitní zdroj bílkovin a tuky v podobě ořechového krému. Stačí Vám pár ingrediencí, trochu času a máte výživnou a výtečnou svačinku hotovou.

Ingredience:

Postup:

  1. Vše kromě čokopeciček smícháme a důkladně spojíme v kompaktní těsto.
  2. Na závěr vmícháme čokopecičky.
  3. Z těsta tvoříme kuličky.
  4. Kuličky dáme alespoň na 1 hodinu stuhnout do ledničky.
  5. Po zatuhnutí můžeme podávat :)

Country Life Javorový sirup

Pokud nemáte rádi med nebo ho jednoduše nemáte doma, tak ho lze nahradit javorovým sirupem. Javorový sirup se koncentrovaná míza z kanadského javoru. Sirup je typický pro svou specifickou a výraznou chuť i vůni. Nejvíce chuťově připomíná karamel. Lze jím dochutit nejrůznější dezerty, snídaňové kaše, dezerty, využijete ho při pečení nebo s ním lze osladit i čaj. 


Mohlo by Vás zajímat:

Nadýchaná PROTEINOVÁ kaše | Tip na SNÍDANI

Vyzkoušejte náš recept na proteinovou kaši! Příprava zabere pár minut, ale přesto je kašička nadýchaná, krémová i lahodně sladká a navíc vyniká vysokým obsahem bílkovin. Díky tomu zahřeje, zasytí a dodá energii na celé dopoledne.

Nejlepší doplňky stravy pro lepší výkon

Máte dobře nastavený jídelníček, doplňujete základní mikronutrienty (vitamíny a minerály), ať už stravou nebo v doplňcích stravy a do tréninku dáváte maximum? Existuje ještě několik doplňků stravy, kterými můžete podpořit výkon a tak své výsledky zlepšit a urychlit.

Sleduj nás i na sociálních sítích: