Můj účet
Přihlášení
Menu

Vanilkové palačinky s banánem a čokoládou

Oblíbená snídaně dětství? Palačinky! Pokud máte rádi sladké snídaně, vyzkoušejte jemné a vláčné vanilkové palačinky s banánem a čokoládou. Pokud si raději dopřejete snídaně slané, palačinky si udělejte na sváču nebo jako dezertík během dne.

Suroviny na cca 6 palačinek:

Náš tip: SMARTFUEL 100 % whey protein 

Ideální nejen na pití, ale i do pečení a vaření. 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů, pasoucích se na pastvinách, výsledkem je nejvyšší možná kvalita bez zbytečných aditiv. Syrovátkový koncentrát je vhodný pro sportovce i k běžnému doplnění bílkovin. Podporuje regeneraci, udržení a budování svalové hmoty.


Postup:

Smícháme vejce s mlékem, poté přidáme prosátou mouku a protein a důkladně promícháme. Opékáme na pánvi vymazané trouchou másla nebo oleje. Ozdobíme libovolným ovocem. Já jsem použila banány a pokapala tmavou a bílou proteinellou.

Mohlo by vás zajímat:

Ananasové řezy na plech

Kombinace ananasu, čokolády a smetanového krému je naprosto luxusní, no posuďte sami. Příprava osvěžujícího dezertu je jednoduchá a rychlá a finálním produktem ohromíte každou návštěvu.

Tvarohový cheesecake s jahodami a želatinou

Tvarohový cheesecake s jahodami a želatinou nadchne každého. Místo klasických sušenek jsme korpus upekli z vloček, kokosové mouky, mandlí a trochou másla. Vyzkoušejte odlehčenější verzi klasického dezertu i vy.

Sleduj nás i na sociálních sítích: