Můj účet
Přihlášení
Menu

Zdravé domácí TATRANKY | Vyzkoušej tuhle fitness variantu | Pouze 4 ingredience!

Zdravé Dezerty

Ať už jste tým tatranek nebo horalek, rozhodně si nemůžete nechat ujít tento jednoduchý recept! Chuťově totiž připomínají oblíbené oplatky, jsou příjemně sladké i křupavé a navíc jsou na ně potřeba jen 4 ingredience.

Ingredience:
150 g hořké čokolády
100 g arašídového másla
20 g drcených arašídů
4 dortové oplatky
 

Postup:

  1. Dvě dortové oplatky důkladně potřeme 1/2 arašídového másla. V hrnci si rozpustíme čokoládu, přilijeme zbylé arašídové máslo, přisypeme nadrcené arašídy a vše důkladně promícháme.
  2. Vzniklou směs natřeme na třetí oplatku a poté všechny oplatky poklademe na sebe (nejdříve arašídovou, pak čokoládovou, arašídovou a na závěr čistou). Oplatky zatížíme (např. knihami) a dáme je na 2 hod do lednice.
  3. Poté je rozkrájíme, okraje obalíme v hořké čokoládě a vložíme na závěrečných 30 min do lednice.

Dobrou chuť!

Recept: Tereza Šlancarová

Mohlo by vás zajímat:

Lehká borůvková roláda

Nadýchaná jemná roláda vypadá luxusně přitom ji zvládne ukuchtit úplný začátečník. Do 7mi minut upečeno! A o protein se bát nemusíte. Bílkoviny jsme nahnali bílky, tvarohem a Smartfuel Whey Proteinem. Vyzkoušejte roládu, kterou si můžete dát i v dietě.

Tvarožník Low Carb

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Pro wau efekt doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem.

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Sleduj nás i na sociálních sítích: