Petr Havlíček o bílkovinách ▷ Ideální poměr rostlinné vs. živočišné. Nadýmání. Protein na pečení?
Výživový specialista Petr Havlíček odpovídá na nejčastější otázky ohledně příjmu bílkovin ve stravě.
Výživový specialista Petr Havlíček odpovídá na nejčastější otázky ohledně příjmu bílkovin ve stravě.
Nemáte doma kuchynskú váhu? Nevadí! Tento výborný dezert si pripravíte úplne bez použitia váhy, postačí Vám iba hrnček. Pokiaľ máte doma prebytok cukety, tak tu ju skvele využijete, okrem iného cuketa dodá dezertu vláčnosť a jemnosť.
Nemáte doma kuchyňskou váhu? Nevadí! Tento výborný dezert si připravíte zcela bez použití váhy, postačí Vám pouze hrneček. Pokud máte doma přebytek cukety, tak tady jí skvěle využijete, mimojiné cuketa dodá dezertu vláčnost a jemnost.
Tento recept je velmi jednoduchý a zaručeně si ho oblíbíte. V receptu je použito pouze malé množství kokosové mouky a nenajdete v něm žádný přidaný cukr. Skvělou chuť podtrhuje ořechový krém Piňa colada od Lucky Alvin, který je jak v těstíčku, tak je i zároveň jako poleva na donutech. Jednoduše mňam!
Máte doma přebytek mrkve? Pak je tento recept skvělým způsobem, jak mrkev zpracovat a skvěle si pochutnat! Korpus neobsahuje přidaný cukr, je sladký díky banánu a erythritolu. Poleva je plná bílkovin díky tvarohu a sladkost jí dodává bílá čokoláda. Vyzkoušejte, nebudete litovat!
Objevte tajemství superpotravin a jejich úžasných výhod pro vaše zdraví. Co dělá superpotraviny výjimečnými a jak se liší od běžných potravin? Přečtěte si o výjimečných vlastnostech superpotravin a dejte svému zdraví nový impuls!