Můj účet
Přihlášení
Menu

Efektivní domácí cvičení: 3 tréninky ZDARMA

Domácí cvičení umí být velice efektivní a lze díky němu zhubnout a pěkně vytvarovat postavu, jen je třeba to správně uchopit.

Pokud je vaším cílem například zhubnout břicho, pouhé cvičení břišních svalů nepostačí, proč? Pro vyrýsování postavy je třeba zredukovat tuk, který je zodpovědný za to, že čím méně tuku budete mít, tím více budou svaly vidět a proto je třeba posilovat celé tělo. Čím více svaly pracují, tím více energie spotřebují. Proto by mělo být vaším cílem i udržet na svém těle, co nejvíce svalové hmoty, která potřebuje přísun energie, i po cvičení a dokonce i když jste úplně v klidu. 

Větší podíl svalové hmoty = více spálené energie nejen při cvičení. 


Určitě se nemusíte bát, že posilování ať už doma nebo ve fitku dorostete do velikosti kulturisty, zajistíte si maximálně pěkné štíhlé a pevné svaly. 

Chcete mít pěknou a vytvarovanou postavu? Zkuste toto cvičení. Doporučujeme posilovat alespoň 3x týdně 30 minut. 

Jak si cvičení rozdělit? Pokud chcete posilovat vždy celé tělo, pusťte si tréninky po sobě. Doporučuji začít nohy, pak vršek těla a nakonec břicho. Pokud si to chcete rozdělit na partie dejte si z každého cvičení 3 kola.

1) Cvičení zaměřené hlavně na hýžďové svaly, pro pevný a kulatý zadek.
 
2) Nikdo nechce mít povislé paže ani bolavá záda, proto tu je i tento workout. 
 
3) Nejlepší na konec. Cvičení pro rýsování břišních svalů, ale zaměřené i na spodní břicho.

Tipy na fitness pomůcky pro efektivnější výsledky při domácím cvičení:


 NYNÍ VŠECHNY GUMY TERE.FU S 30 % SLEVOU


Booty Band

Pořídit si domu gumičky doporučuji každému. Tento set booty bandů má tři odpory a odcvičíte s nimi nejen nohy, ale ve videích vám ukážu i to, jak je zapojit do tréninků.

Booty Band textilní

Látkové expandery jsou dělané hlavně na nohy. Mají silný odpor a hýžďové svaly díky nim neuvěřitelně pálí. Takže pokud usilujete o pevný a kulatý zadek, budou se hodit.

Long Booty Band

Alespoň jednou dlouhou odporovou gumu byste doma měli mít, pokud nevlastníte žádné činky. Můžete s nimi dělat přítahy na záda, tlaky na ramena, ale i dřepy.


Vhodné doplňky pro cvičení pro ženy:
 

Smartfuel Protein

Protein je ideální volbou po cvičení nebo jako svačina mezi jídly. Zažene hlad, chutě na sladké a ještě doplní pořádnou dávku bílkovin, díky které se budete cítit déle sytí a tělo bude lépe regenerovat.

Smartfuel Fat Burner

Podpořte spalování tuků kvalitním doplňkem. Základ tvoří kombinace rostlinných extraktů ze zeleného čaje, kopřivy indické, synefrinu, cejlonské skořice a kajenského pepře. 

Mohlo by Vás zajímat:

Týdenní tréninkový plán na 4 dny. Začni cvičit doma

Začni cvičit doma. Máme pro tebe 4 tréninky v délce 20 - 30minut, kdy si dáte pořádně do těla. Je to kombinace kardia a silového posilování s vlastní váhou.

Nejlepší protein pro ženy? Proteiny na hubnutí.

Protein je jedním z nejpoužívanějším doplňkem ve výživě vůbec. Který je pro ženy nejlepší? 

Sleduj nás i na sociálních sítích: