Můj účet
Přihlášení
Menu

Týdenní tréninkový plán na 4 dny. Výzva: Zůstaň v pohybu. Začni cvičit doma.

Začni cvičit doma. Máme pro tebe 4 tréninky v délce 20 - 30minut, kdy si dáte pořádně do těla. Je to kombinace kardia a silového posilování s vlastní váhou.  

1. FULL BODY KARDIO TRÉNINK - 20 MINUT

Týden zahájíme posilováním celého těla a pěkně v tempu. Toto je spojení klasických silových cviků pro zpěvnění těla a tím, že jsou s krátkými pauzami zvýšíme i tepovku. Můžete jet pouze s vlastní váhou nebo použít odporové gumy či činky. 

2. BŘICHO + STŘED TĚLA S ANIČKOU FALTOVOU - 20 MINUT

Pevný střed těla je základem ke správnému vykonávání většiny cviků. Pokud budete mít silné vnitřní břišní svaly zbavíte se i bolesti zad a to nejen při posilování břišních svalů. 


Náš tip: SmartFuel 100% Whey Protein

Protein vhodný po cvičení pro doplnění živin, ale i k běžnému doplnění bílkovin. Podporuje regeneraci, udržení a svalové hmoty a je vhodný i do diety. Ideální i do receptů a na vaření.


3. YOGA SCULTP S KRISTÝNKOU PAULUS - 25 MINUT

Yoga sculpt kombinuje jógové pozice s lehkými činkami a kardiem. Při tréninku zapojuje všechny svalové skupiny jako pozice bojovník, bohyně či židle. V dynamickém pohybu zesiluje. Tento trénink zaměřený na problémové partie jako je zadek a břicho a věřím, že si ho plně užijete. 

4. NOHY + ZADEK -  20 MINUT

Poslední trénink týdne jsou nohy a zadek. Ty potřebují na regeneraci nejvíce času a tak si pořádně dáme do těla. Můžete cvičit s vlastní váhou nebo přidat booty band / odporovou gumu.


Chceš tréninky obměňovat? Vyzkoušej tento týdenní plán. 

Tipy jak si udržet postavu + 3 tréninky ZDARMA

Udržet si postavu přes nejen léto je pro mnoho z nás důležitým cílem. Máme pro tebe několik tipů, jak toho dosáhnout a super cvičení, které zacvičíš kdekoliv.


Mohlo by tě zajímat: 

Nejlepší protein pro ženy? Proteiny na hubnutí.

Protein je jedním z nejpoužívanějším doplňkem ve výživě vůbec. Který je pro ženy nejlepší? 

Hubnutí pro začátečníky. Co je to kalorický deficit?

Pokud nevíš, jak začít hubnout, vždycky to bude těžký a dlouho u toho nevydržíš. V tomhle článku se dozvíš základní pojmy a principy, jak to funguje, na čem záleží, aby šla kila konečně dolů. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: