Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit dýňová bábovka s bílou čokoládou

Zdravé Dezerty

Sladké recepty s dýní v hlaví roli? Podzim je tady! Upečte si dokonalou bábovku s polevou z bílé čokolády, tvarohu a oříšků. Díky dýňovému pyré je bábovka vláčná, navíc je plná bílkovin a chuť, ta je naprosto fantastická!

Ingredience:

Postup:

Ovesné vločky, protein, erythritol, rozmačkaný banán smícháme s kypřícím práškem, ořechovým máslem, vejcem a dýňovým pyré. Polovinu směsi dáme do formy na bábovku vymazanou kokosovým olejem. Rozpuštěnou bílou čokoládu smícháme s tvarohem a proteinem a dáme do formy. Nožíkem vmícháme do těsta. Zbytek těsta nalijeme do formy a přikryjeme alobalem. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 60 minut. Až bábovka vychladne, polijeme ji polevou z bílé čokolády, tvarohu a proteinu - stejně jako před tím. Posypeme arašídy a nasekanou bílou čokoládou.


Pescience Protein

Protein obsahuje mléčný proteinový izolát a syrovátkový koncentrát, tudíž máte kombinaci "rychlých" a "pomalých" bílkovin pro maximální růst svalové hmoty, protein vyhlášen svojí vyjímečnou chutí, je krásně krémový a slaďoučký. Navíc se pyšní nízkým podílem tuků a cukrů, takže jsou skvělé i do diety. 


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Fit karobové brownies s arašídy

Spojení banánu, čokoládové příchutě a arašídového másla zkrátka nemůže dopadnout špatně. Místo klasického kakaa jsme tentokrát zvolili karob a povedlo se, jemné a vláčné proteinové brownies chutnají skvěle.

Rychlý fit zdravý štrůdl

Ultra rychlý štrúdl, když chcete během chvíle mlsat? Není problém! A ještě navíc je plný bílkovin a nutričně skvěle vyvážený.

Sleduj nás i na sociálních sítích: