Můj účet
Přihlášení
Menu

Fitness pumpkin spice cake

Zdravé Dezerty

Recept, který provoní vaši kuchyň podzimem! Vyzkoušejte vláčný dýňový koláč s perníkovým kořením. Cukr vyměňte za erythritol, klasickou mouku za špaldovou a zdravá verze oblíbené podzimní pochoutky je na světě.

Ingredience:

Postup:

Nejdříve si vaječné bílky vyšleháme se špetkou soli. Mouku, protein, erythritol, kypřicí prášek a perníkové koření nasypeme do misky, přidáme vodu, dýňové pyré, žloutky a vše důkladně promícháme. Nakonec lehce vmícháme i sníh z vyšlehaných bílků. Těsto vlijeme do malé dortové formy vyložené pečícím papírem. Dáme do předehřáté trouba na 180° péct cca 60 minut.


Pescience Protein

Protein obsahuje mléčný proteinový izolát a syrovátkový koncentrát, tudíž máte kombinaci "rychlých" a "pomalých" bílkovin pro maximální růst svalové hmoty, protein vyhlášen svojí vyjímečnou chutí, je krásně krémový a slaďoučký. Navíc se pyšní nízkým podílem tuků a cukrů, takže jsou skvělé i do diety. 


Benefity dýně

Dýně výrazně posiluje imunitní systém, uklidňuje nervy, napomáhá správné činnosti srdce, snižuje hladinu tuků v krvi, podporuje správou funkci slinivky, působí močopudně, ulevuje chorobám ledvin, detoxikuje organismus, celkově regeneruje tělesné buňky, pomáhá při revmatismu a dně.


Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Fit karobové brownies s arašídy

Spojení banánu, čokoládové příchutě a arašídového másla zkrátka nemůže dopadnout špatně. Místo klasického kakaa jsme tentokrát zvolili karob a povedlo se, jemné a vláčné proteinové brownies chutnají skvěle.

Proteinový malinovo čokoládový dortík

Malinovo očokoládový dortík jako z luxusní cukrárny ohromí nejen svým vzhledem, ale hlavně chutí! Přitom je zcela bez přidaného cukru, klasické mouky a klasického másla. Chuť dortíku je plně čokoládová a malinově osvěžující.

Sleduj nás i na sociálních sítích: