Ideální recept, který Vám doma navodí podzimní atmosféru. Vůně švestek, máku a skořice Vás dostane! Tento fit recept okouzlí každou Vaší návštěvu. Navíc je z kvalitních surovin, plný bílkovin a vlákniny.

Ingredience na těsto:
Ingredience na tvarohovou náplň:
Ingredience na makovou náplň:
+ čerstvé/mražené švestky
Čekankový sirupDíky tomuto zcela přírodnímu sladidlu ušetříte kalorie a zároveň dodáte pokrmu skvělou sladkou chuť. Tekutá čekanková vláknina je vyrobena z kořene čekanky. Obsahuje velké množství vlákniny a minimum kalorií. Lze ho využít na doslazení nápojů (např. čaj i káva), snídaňových kaší nebo jako alternativa cukru při vaření a pečení. Navíc je zcela bezlepkový.
Mohlo by Vás zajímat:
Dýňové recepty | 5x jinakDýně jde ruku v ruce s podzimem, ať už přichází v oranžových, hnědých nebo zlatých barvách, tyto plody jsou ikonou tohoto ročního období! V tomto článku vám představíme 5 nápadů na to, jak využít dýni ve sladkých receptech. Můžete se těšit na klasický lehký dýňový koláč, který díky jeho pyré dodá receptu vláčnost a jemnost, nebo třeba velmi kreativní proteinové dýňové mini bábovky, které jsou skvělé ke kávě či snídaní do chmurného rána. Pojďte se podívat!
Vzorový jídelníček do krabičky 2000 Kcal | 3 jídla denněAť už jste vegetariáni nebo se snažíte maso omezovat, vyzkoušejte náš bezmasý jídelníček o kalorické hodnotě 2000 kcal. Ve vegetariánském jídelníčku byste si měli hlídat dostatečný příjem bílkovin. Jedním z bohatých zdrojů kvalitních bílkovin jsou vajíčka a mléčné výrobky. Pokud budete konzumovat rostlinné bílkoviny, doporučujeme je kombinovat s více rostlinnými zdroji bílkovin (např. tofu s rýží a ořechy). Vegetariáni by si měli také ohlídat dostatečný přísun vitamínu B12, který se téměř výhradně vyskytuje v živočišných produktech. Pro naše tělo je velice důležitý, podílí se na tvorbě červených krvinek a zajišťuje správnou funkci nervového systému. Opět ho najdete v mléčných výrobcích a ve vajíčkách.