Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový dezert do skleničky | TIP na SNÍDANI

Pokud doma shromažďujete prázdné skleničky od oříškových másel, pak pro Vás máme chutné využití. Tento skvělý proteinový dezert budete mít během chvilky hotový a stačí Vám na něj pár ingrediencí. Díky vysokému obsahu bílkovin Vás zasytí na celé dopoledne či odpoledne. Ideálně si jej můžete připravit sebou do školy či do práce a vychutnat si ho k snídani či svačině.

Ingredience:

První vrstva:

Druhá vrstva

  • 100 g tvarohu
  • 30 g proteinu (v receptu použita vanilková příchuť)

Poslední (horní) vrstva

Postup:

  1. Nejprve si v mističce vidličkou rozmačkáme banán.
  2. K banánu přidáme vločky, lžíci tvarohu a kakao.
  3. Důkladně promícháme a navrstvíme na dno skleničky.
  4. Poté si smícháme tvaroh s proteinem (pokud máte raději sladší verzi, můžete si tvaroh přisladit).
  5. Tvaroh navrstvíme na spodní vrstvu.
  6. Poté si rozpustíme kvalitní hořkou čokoládu společně s kokosovým olejem.
  7. Čokoládu nalijeme na tvarohovou vrstvu.
  8. Nakonec ozdobíme plátky mandlí.
  9. Dobrou chuť :)

BrainMax Pure Raw Cacao 12 BIO

100 % přírodní kakao v RAW a BIO kvalitě bez obsahu cukru a balastních látek (sladidel, konzervantů a aromat). Kakao se vyrábí z kakaových bobů, které jsou zbavené skořápek. Má výraznou a plnou chuť a aroma, jedná se o nealkalizované kakao. Obsahuje až 12 % tuku, ve kterých jsou vázané zdraví prospěšné látky. Kakao je bohatým zdrojem minerálů, jako je hořčík, vápník, železo, zinek, aj. Dále obsahuje theobromin, jedná se o látku, která je velmi podobná kofeinu a stimuluje centrální nervový systém. V neposlední řadě je zdrojem antioxidantů. V kuchyni ho využijete při pečení, vaření, na ozdobu dezertů, do smoothie či na posypání snídaňové kaše.


Mohlo by Vás zajímat:

Rychlá a zdravá svačina: Perníčkový muffin

Hledáte recept na rychlou svačinku, která i bez cukru uspokojí chutě na sladké? Vyzkoušejte náš vláčný proteinový muffin! Postup je opravdu snadný a porce je ideální pro jednoho, takže zabráníte plýtvání.

Jaký je nejlepší protein? Podle čeho vybrat?

Chcete pomoci s výběrem toho praváho proteinu? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší proteiny, se skvělým složení a za super ceny. Vyberte podle svých potřeb. 

Sleduj nás: