Můj účet
Přihlášení
Menu

Trénink pod kontrolou se Skinners - ponožkoboty Skinners 2.0

Chůze naboso či v Barefootech je poslední dobou čím dál tím více rozšířenější. Vyznavači bosé chůze jako hlavní benefit vnímají užší spojení se zemí, určitou volnost a svobodu. Kromě psychických benefitů má chůze bez bot také celou řadu pozitivních dopadů na zdraví těla:

✅ stimulace mozkových center
✅ aktivace dlouhých svalových řetězců procházejícím celým tělem
✅ napomáhá udržovat optimální rozsah kloubní hybnosti 
✅ napomáhá udržovat správnou dechovou mechaniku
✅ má pozitivní vliv na pánevní dno
✅ je prevencí potíží artrotického či cévního charakteru
✅ zlepšuje rovnováhu a koordinaci

Benefitů je celá řada, ne každý si však na bosou chůzi troufne. Skvělým kompromisem jsou právě Skinners.

Skinners, o co se vlastně jedná? 

Skinners jsou originální ponožkoboty, které perfektně skloubí benefity chůze na boso a bezpečí chůze v botech. Kombinace volnosti pohybu jako naboso, přenositelnosti a základních ochranných prvků obuvi zachycená do podoby dvou malých ruliček zaujala zákazníky po celém světě. 

Skinner jsou vyhledávané nejen nadšenými "bosonožci", ale také sportovci, kteří mají díky pevnějšímu spojení chodidla a země větší stabilitu a balanc při cvičení. Ponožkoboty ocení také cestovatelé a to především jako záložní pár obuvi. Skinnersky ulehčují situace, kdy se rozhodujete, zda si s sebou brát obuv na přezutí. Lze je jednoudše srolovat a dát třeba do kapsy dresu.

SKINNERS 2.0 - nejnovější Skinners řada

Pohodlí, které si zamilujete! Ultraodolná podrážka vyrobená unikátní technologií je pouze 3mm tenká a přitom zajistí výdrž až stovky kilometrů. Skinners 2.0 mají perforovanou stélku pro ještě větší komfort. Vyjímatelná stélka má vylepšenou schopnost odvádět vlhko, takže vaše chodidla budou neustále v pohodlí a suchu. Široká špička respektuje přirozený tvar nohy bez mačkání prstů. Vaše chodidla se mohou pohybovat tak, jak příroda zamýšlela. Také design a barvy jsou inspirovány přírodou. Díky kombinaci 6 funkčních vláken a nejnovější pletařské technolgoii vznikl jedinečný vzor úpletu, ve kterém se vaše nohy budou cítit pohodlně jako v ponožce. Spojení umělých a přírodních vláken zabezpečí nejen rychlý odvod vlhkosti, ale také to, že vám Skinners perfektně padnou.

✅ extra pohodlné
✅ ultra odolná podrážka
✅ 2mm tenká perforovaná vyjímatelná stélka
✅ vylepšená schopnost odvádět vlhko
✅ široká špička
✅ neobyčejný design
✅ přírodní barvy
✅ rychlé dodání

SPOKOJENÝ ŽIVOT JE SPOJENÝ SE ZDRAVÝM ŽIVOTNÍM STYLEM

Objevte kouzlo obuvi, která respektuje tvar chodidla, umožňuje pohyb bez zbytečných omezení a dopřává tak svobodu a radost z pohybu.

SKINNERS A JEJICH VYUŽITÍ:

✅ Běh a procházky
To správné protažení pro vaši nohu. Obuv, která se přizpůsobí vašemu chodidlu. Aktivuje každý sval v těle a nohám umožní pohyb bez omezení při každém kroku.

✅ Turistika a kempování
Do lesa i k táboráku. Při výšlapu s nimi ucítíte terén pod nohama nebo poslouží jako ideální záloha trekových bot a relaxační obuv po delší túře, která uleví vašim nohám.

✅ Jóga a fitness
Trénink pod kontrolou. Skinners vám pomohou zvýšit cit a stabilitu při dřepech, mrtvém tahu, planku nebo dalších cvicích. Ve Skinners pochopíte, že pohyb celého těla začíná právě v chodidlech.

✅ Voda
Voda. Vlny. Pláž. Chraňte své nohy před ostrými kameny i horkým pískem. Ať už se necháváte příjemně unášet proudem, nebo plavete proti němu, buďte v bezpečí.

✅ Cestování
Méně věcí, více zážitků. Dlouhý let nebo několikahodinová jízda autobusem může být pro vaše nohy zátěž. Se Skinners jim narozdíl od běžných bot dopřejete pohodlí a zároveň ochranu před chladem či špínou. 

PŘESVĚDČTE SE O VÝHODÁCH CHŮZE VE SKINNERS NA VLASTNÍ KŮŽI... CHODIDLO!

Komplet nabídka SKINNERS 2.0 >>> 

Mohlo by vás zajímat:

Co je to emoční tuk? Jak se ho jednou pro vždy zbavit? Jen správný jídelníček nestačí. 

Emoční tuk vzniká v hlavě. Jedná se o souhru s našimi nezpracovanými emocemi a hormonálním systémem, která vytváří “ideální prostředí” pro zadržování tuku v partiích, které jdou těžko shazovat.

Vše, co byste měli vědět o BCAA. Co jsou to BCAA a jak fungují?

BCAA jsou esenciální rozvětvené aminokyseliny, které mají vliv v regulaci sacharidového, proteinového a lipidového metabolismu a zabraňují tomu, aby si tělo bralo na tvorbu energie bílkoviny ze svalů a podporují anabolismus.

Sleduj nás i na sociálních sítích: