Můj účet
Přihlášení
Menu

Veganské banánové kostky

Zdravé Dezerty

Na tyhle vláčné kostky Ti stačí 5 běžných surovin a za pár okamžiků máš hotovou výbornou snídani či svačinu. V receptu není použito mléko ani vejce, takže jsou vhodné i pro vegany. Pokud použijete vysokoprocentní čokoládu, tak si zdravě zamlsáte a zároveň zaženete chuť na sladké.

Ingredience:

Postup:

  1. Všechny ingredience si smícháme v misce.
  2. Připravíme si malou zapékací formu, kterou si vysteleme pečícím papírem.
  3. Směs přemístíme do formy a dáme do předehřáté trouby, pečeme na 180 stupňů cca 15 minut.
  4. Po vychladnutí nakrájíme na kostky a můžeme podávat.

Nutrend Delicious Vegan protein

Aby Vás kostky zasytily na delší dobu a zároveň jste k nim přidali i zdroj bílkovin, pak je tento veganský protein od značky Nutrend ta správná volba. Je krásně krémový a vychutnat si ho můžete jako šejk nebo ho lze přidat i do jogurt/kaše, kde vytvoří krémovou konzistenci. Obsahuje 4 druhy rostlinných proteinů - hrachový, cizrnový, konopný a dýňový. Dále obsahuje směs obilovin, jako je oves, amarant, pohanka, proso a quinoa. Představuje tak skvělý zdroj veganských bílkovin, zároveň je zdrojem omega 3 mastných kyselin a pro snadnější trávení obsahuje komplex trávicích enzymů DigeZyme.


Mohlo by Vás zajímat:

Peanut Butter Cup bez přidaného cukru

Každý je zná, každý je miluje! Přidali jsme bílkoviny, cukr vyměnili za datle a čekanku a zdravější verze košíčku je na světě. Vyzkoušejte recept na oblíbenou sladkost, kterou si můžete vychutnat klidně i v dietě.

Hubnutí pro začátečníky. Co je to kalorický deficit?

Pokud nevíš, jak začít hubnout, vždycky to bude těžký a dlouho u toho nevydržíš. V tomhle článku se dozvíš základní pojmy a principy, jak to funguje, na čem záleží, aby šla kila konečně dolů. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: