Můj účet
Přihlášení
Menu

Medové fitness perníčky

Voňavé medové perníčky, které jsou hned měkké a téměř nerozeznatelné od klasických! Nalaďte se s námi na vánoční atmosféru, provoňte kuchyň a společně ozdobte doma perníčky, uvidíte kolik si užijete zábavy.

Ingredience: 

Postup:

  1. Vše smícháme dohromady na těsto, které necháme alespoň hodinu odležet.
  2. Pomoučíme se vál, vyválíme placku a vykrajujeme perníčky.
  3. Můžeme potřít rozšlehaným vejcem.
  4. Pečeme na 170 stupňů do zlatova, cca 8-9 minut.
  5. Já jsem poté zdobila klasickou bílkovou polevou - 1 bílek, 2 lžíce škrobu, citronová šťáva z 1 citronu a moučkový cukr od oka podle hustoty - vyšlehat. Lze ale ozdobit například rozpuštěnou proteinellou nebo kvalitní čokoládou.

Zdroj: Simona Tomášková

Mohlo by vás zajímat:

Fit čokoládové Raw kuličky s oříšky a rumem

Raw čokoládové kuličky s oříšky a rumem jsou skvělým tipem na vánoční cukroví. Tyto Energy balls si však můžete "uplácat" i kdykoliv během roku. Když vás přepadne chuť na sladké, nebo si budete chtít dát rychlý vyvážený snack, kuličky jako když najdete. 

Fitness kakaové linecké cukroví

Tradiční vánoční cukroví ve zdravém kabátku? Jde to a není to žádná věda. Stačí nahradit mouku za celozrnnou, přidat protein pro extra bílkoviny, ubrat cukr (případně zcela nahradit za sladidlo) a máme hotovo.

Zdravé marokánky

Snack ke kávě nebo první vánoční cukrovi? Upečte si zdravou variantu marokánek. S medem, sušenými meruňkami, brusinkami, pořádnou porcí ořechů a čokoládou navrch.

Sleduj nás i na sociálních sítích: