Můj účet
Přihlášení
Menu

PWO od Jirky Vacka ▷ Kvalitní pre-workout nyní i bez stimulantů.

Pre workout je doplněk stravy, jehož cílem je zvýšit sílu, výkon, vytrvalost a podpořit mentální nabuzení a koncentraci. Předtréninkový přípravek od Jirky Vacka, se skládá pouze z účinných látek, které splňují všechny aspekty pro kvalitní trénink. 

Jirka Vacek říká: „Všechny látky jsou zde obsažené proto, že za celé ty roky, co jsem zkoušel všemožné pre-workouty mi tyto látky a jejich vzájemná synergie, vykrystalizovaly jako nejvhodnější a když byla možnost vytvořit vlastní produkt, byla to velká výzva.“

Účinky PWO a PWO STIM FREE v bodech:
  • Příprava a nabuzení k výkonu
  • Podpora prokrvení a napumpování pracujících svalů
  • Podpora koncentrace a mentální výkon
  • Zvýšení sportovního výkonu
  • Využití tuků jako zdroj energie

Účinné látky: 

✅ Citrulin Malát zlepšuje vytrvalost, sílu a regeneraci. Citrulin snižuje tvorbu kyseliny mléčné a díky tomu prodlužuje délku výkonu a snižuje únavu svalů. Podílí se také na produkci oxidu dusnatého, což zlepšuje prokrvení svalů. 

✅ Extrakt z červené řepy obsahuje nitráty, které podporují svalové napumpování a výdrž tím, že podporují vazodilataci. 

✅ Glycerol natahuje vodu do buněk a více glycerolu uvnitř svalových buněk zlepšuje maximalizaci napumpování, kterou lze zažít.

✅ Extrakt z hroznových semínek zvyšuje elasticitu cév, podporují a posilují krevní oběh. V kombinaci s ostatními látkami podporuje maximální prokrvení.

✅ Taurin zlepšuje výdrž a svalovou sílu. Zvyšuje produkci oxidu dusnatého (NO). Taurin jako neurotransmiter ovlivňuje přenos vzruchů v nervové soustavě, snižuje oxidační stres po tréninku, rychlejší kontrakci svalů.

✅ Citikolin přispívá k obnově mitochondrií, které jsou zodpovědné za tvorbu buněčné energie a pozitivně působí na strukturu a funkci mozkových buněk a tím přispívá ke zlepšení kognitivních funkcí tzv. paměť, myšlení, schopnosti koncentrace a orientace. 

 L-Tyrosin je aminokyselina, která zvyšuje ostražitost, soustředění, náladu a energii při intenzivním cvičení.

✅ Rhodiola Rosea ovlivňuje psychiku, a to především snížením serotoninu a beta-endorfinů. Zlepšuje se tím nálada, psychická odolnost a v důsledku toho i odolnost proti přetrénování, protože přetrénování začíná u psychiky.

 Cordyceps Synensis podporuje sílu, energii i vytrvalost, regeneruje celý organismus. Vykazuje zvýšení anaerobního prahu, lepší ventilaci plic i prokrvení svalů. 

✅ Kofein, extrakt ze zeleného čaje a synefrin jsou stimulanty, které napomáhají ke zvýšení vytrvalostního i silového výkonu a pomáhají zlepšit soustředění a pozornost a pomohou i s oddálením únavy. 

Rozdíl mezi PWO a PWO STIM FREE?

PWO STIM FREE je prakticky totožný s klasickým PWO. Obsahuje všechny účinné látky na napumpování, které byly v původní verzi. Z produktu jsme pouze odebrali kofein, synefrin a zelený čaj, ale nechtěli jsme, aby byl produkt pouze osekaný, nahradili jsme stimulanty jinými složkami, které podpoří mentální koncentraci. V PWO STIM FREE jsou navíc zahrnuty složky jako Bakopa drobnolistá, Korejský ženšen a Ginkgo biloba, které stimulují kognitivní funkce. 

Tento pre workout bez stimulantů oceníte, pokud trénujete v pozdních odpoledních hodinách, jste citlivý na kofein a jiné stimulanty a nebo zkrátka nechcete stimulanty zbytečně užívat. I přesto, že v PWO STIM FREE nejsou, vyždímáte z produktu přesně to, co od kvalitního tréninku očekáváte. Napumpovanost, prokrvené svalů a soustředění.

✅ Chutná stejně PWO a PWO STIM FREE?

Přestože je příchuť jahodový sorbet stejná, jako klasické verze, tak je PWO STIM FREE trochu hořký. Je to díky tomu, že obsahuje korejský ženšen, který je přirozeně nahořklý. Chtěli jsme, aby v produktu bylo účinné množství tohoto adaptogenu a tak na tom lehce utrpěla chuť. Jirka říká: “Příchuť je dost sladká, takže by nemělo vadit, když tam bude trošičku ta nahořklost, která stejně nejvíce cítí při prvním doušku a po chvilce je docela příjemně vyvážený.“

✅  Jak správně užívat preworkout? 

Smíchejte 1 dávku 24 g (cca 1 a 3/4 odměrky) s 500 ml vody a pořádně promíchejte. Doporučujeme popíjet s dostatečným předstihem před tréninkem minimálně 30 minut. 

✅  Jak brát preworkout v netréninkové dny? 

Předtréninkové přípravky by se měly užívat hlavně před cvičením, ale lze je užívat i na podporu energie a koncentrace i v netréninkové dny. Každopádně není od věci dát si alespoň v netréninkové dny pauzu či menší dávku. 

✅ Závěr: 

Ať už si vyberete verzi se stimulanty nebo bez stimulantů určitě vás nezklame. Připraví vás na maximální výkon. Podpoří prokrvení a napumpování svalů, abyste při cvičení dosáhli optimálních výsledků. Zlepší koncentraci i mentální výkon pro dosažení cílů v každém tréninku.

Vaše zkušenosti: 

Petr: Výrobek skvěle překvapil.Po užití cca 1 hodinu před tréninkem byl můj trenink parádně odcvičený. Byl jsem plný energie a síly i na opakování, která jsem před tím daval se skřípění zubů. Za mě super jen ta příchuť mi vůbec nechutná. (Již máme na výběr ze tří) 

Jan: Pecka předtréninkovka, skvělá chuť, jedu třetí týden a musím říct, že jsem si tréninky takhle dlouho neužíval. Tak akorát nakopne, parádní napumpování, všem vřele doporučuji! Jen asi začátečníci, kteří jen očekávají prvotní nakopnutí nedocení kvalitu tohoto produktu :-) Pro ty je lepší madness za 3 kilča a účinek pro ně bude stejný.

Bára: Za mě aktuálně TOP - jak složením, tak funkčností (nejvíce musím vyzdvihnout pumpu). Chuťově fajn, ředím ale větším množstvím vody - a těším se na případné další příchutě (ocenila bych třeba něco jako kyselý pomeranč, to člověka probudí samo o sobě). Pozor na to, že odměrka neodpovídá doporučenému dávkování (gramáži).

Michal: Tak jsem to konečně vyzkoušel. Bez pochyby moc dobrá věc. Na poprvé mě to spíš rozhodilo. Napodruhé to bylo výborné. Určitě jedna z nejlepších PWO, a to jsem už vyzkoušel hezkých pár kilogramů preparátů. Nicméně takový klasický kyblíček silné kávy s cukrem je také stále velmi vděčné PWO, ne?

David: Výborný nakopávač, chuťově i účinkem naprostá špička ve své kategorii, momentálně bezkonkurenčně nejlepší preworkout na trhu.

Josef: Pecka pre-workout. Není to jako ostatní, u kterých jsou problémy hlavně ty dojezdové. Šlape jak má, tudíž svou práci odvede svědomitě. Napumpování brutální.

Petr: Skvělá předtréninkovka, i když jí asi ocení spíše ti zkušenější...pokud někdo čeká jen "nakopnutí" (mega dávka kofeinu a beta alaninu jako v klasickém "nakopávači”), může být zklamán, tohle je komplexní předtréninkovka pro borce, co na tréninku opravdu makají a chtějí se trochu posunout

Nikol: Určitě koupě nelituji, šlape perfektně a přitom bez nepříjemného brnění kůže. V kombinaci s Recovery od SmartFuel úplná bomba. A dokonce chuť je úžasná, ne jako některé pre workout, které se ani s větším množstvím vody moc nedají pít bez šklebení.

Recenze jsou použity z našeho e-shopu od produktů.

Mohlo by vás zajímat:

Jak kombinovat doplňky stravy pro růst svalové hmoty?

Jak správně užívat doplňky stravy, pokud usilujete u růst svalové hmoty a chcete z tréninku vyždímat maximum?

Proteiny: Dávkování, kdy a jak užívat protein?

Bílkoviny potřebujeme pro regeneraci svalové hmoty, poškozené intenzivním tréninkem, a pro dodání potřebného množství aminokyselin nezbytných k tvorbě bílkovin, které podporují růst svalů.

Sleduj nás: