Můj účet
Přihlášení
Menu

TOP 5 SUPLEMENTŮ PRO RŮST SVALŮ | Jak pomáhají doplňky s nárůstem svalové hmoty?

Usilujete o růst svalů? Základní pravidla pro růst svalové hmoty jsou: správný přísun kvalitní stravy, pravidelný trénink a dostatečná regenerace a spánek. Jako další mohou být kvalitní doplňky stravy, které podpoří výkon a urychlý regeneraci. Trenér Jirka Vacek pro vás připravil jednoduchý přehled těch nejlepších suplementů pro efektivní nárůst svalové hmoty.

Top suplementy podle Jirky Vacka, o kterých mluví ve videu:

➡️ Protein
 

SMARTFUEL 100 % whey protein 

Protein je přímo z čerstvého mléka od krav z kontrolovaných EU chovů, pasoucích se na pastvinách, výsledkem je nejvyšší kvalita bez zbytečných aditiv. Syrovátkový koncentrát je vhodný pro sportovce i k běžnému doplnění bílkovin. Podporuje regeneraci, udržení a budování svalové hmoty.

Nastartování anabolismu? Recovery by Jirka Vacek

Recovery obsahuje funkční látky k nastartování anabolických procesů a podporu regenerace těla.

➡️ Creatine / Kreatin
 

Creatin Monohydrate

100% čistý kreatin monohydrát v nejvyšší možné kvalitě původem z Německa. Je testován na nečistoty a zakázané látky. Nejvyužívanější doplněk stravy, pro nabrání svalové hmoty.
 

Prom-in Creatine HCL 240 kapslí

Kreatin HCl představuje mimořádně vstřebatelnou formu kreatinu. Vhodné pro ty, kterým nedělá dobře klasický creatine. Má skvělou rozpustnost i biologickou dostupnut a je snadno absorbovaný organismem.

➡️ Beta Alanine
 

Beta Alanine

Zvyšuje produkci karnosinu a pomáhá předcházet únavě během tréninku. Je ideální pro každého, kdo se věnuje sportu, který vyžaduje výbušnost: sprint, silové cvičení nebo box.

➡️ L-Citrulin / Citrulin Malate
 

BiotechUSA L-Citrulin Malát

Podporuje zvýšení výkonnosti a urychlení regenerace po náročné fyzické zátěži. Podporuje zvýšení toku krve, čímž zajišťuje zvýšený transport aminokyselin do sportem zatížené svalové hmoty. Zároveň napomáhá produkci ATP.

➡️ ANABOLIZÉRY / PWO (PRE WORKOUTY)
 

 PWO Jirka Vacek 480 g

PWO není jen “nakopávač”. Jedná se o suplement, který kombinuje více suplementů dohromady: Pumpu, spalovač, adaptogen, energii a koncentraci. 

PWO Stim Free Jirka Vacek

Stimulanty jsou nahrazeny adaptogeny, které poskytují lepší podporu centrálního nervového systému, zlepší soustředění, prokrvení a fungování během tréninku.

Prom-in Serious Pre

Našlapaný předtréninkový přípravek zaměřený na maximální trénink bez nadměrné stimulace, nekompromisní složení, účinné složky v opravdu účinném množství.

EXTRIFIT AGREZZ

Kombinace stimulantů produkce oxidu dusnatého, citrulinu, beta alaninu a argininu, stimulačních látek kofeinu a taurinu, dále synefrinu, zeleného čaje, piperinu, cholinu, tyrosinu a DMAE. 

Určitě se podívejte i na předešlý díl tipů od Jirky Vacka:

Jak rostou svaly? Co pomáhá na rychlejší růst svalové hmoty?

Pokud budete dbát na všechny aspekty růstu svalů, pravděpodobně zaznamenáte největší progres během prvního roku. Jak na to? 

Co mám jíst po tréninku? A co je anabolické okno?

Jídlo po cvičení je mnohem důležitější, než jídlo před cvičením. Proč tomu tak je, co je anabolivké okno a jak ho maximálně využít se dozvíte v tomto článku.   

Sleduj nás i na sociálních sítích: