Tvarohové knedlíky jsou oblíbené, protože jsou nejen rychle hotové, ale hlavně jsou mnohem výživnější a bohaté na bílkoviny. Tento recept je tak hrozně jednoduchý, že ho budute dělat furt a pořád dokola a každý si ho zamiluje.
Tvaroh je skvělou potravinou, kterou bychom měli do jídelníčku zařadit všichni. Je to tradiční mléčný výrobek, má mléčně smetanovou chuť, bílou barvu a jemně krémovitou chuť anebo naopak hrudkovitou konzistenci. Vzniká vysrážením bílkoviny mléka pomocí kulturních mikroorganismů, popř. enzymů. Už z tohoto popisu je zřejmé, že se jedná o zcela přírodní potravinu. Celý článek o tvarohu najdete zde.
 Postup:
Postup: | Orientační nutriční informace | Na větší  porci (1/4) | 
| Energetická hodnota | 505 kcal | 
| Sacharidy | 70 g | 
| Bílkoviny | 25 g | 
| Tuky | 8g | 
Co získám přidáním proteinu do vaření a pečení? Nezničí se bílkoviny tepelnou úpravou a jaký druh proteinu je na vaření nejlepší? Na to všechno jsme se zaměřili v tomto videu "PROTEINOVÝ BANÁNOVÝ CHLÉB | 92g bílkovin. Nej protein na pečení? Zničí se protein tepelnou úpravou?"
Zdroj: Tere.fu
Další recepty:
 Proteinové Míša Řezy v dietní verzi.
Proteinové Míša Řezy v dietní verzi. Čokoládový piškot, vrstva tvarohu a čokoládová poleva. Mrkněte na recept, který snadno můžete obohatit o bílkoviny a "ošidit" o cukr. Zabere vám maximálně hodinku.
Krtkův dort z krabice už zkoušel asi každý, žádné umění. Když opominem cenu krabičky, pořád tu je složení. Pojďte si vyrobit krtův dort doma. Vyjde vás to mnohem líp cenově i nutričně.