Můj účet
Přihlášení
Menu

Sladké vzpomínky na dětství | Vychutnejte si jejich fitness verzi

Zavzpomínejte si na dětství díky těmto 3 skvělým receptům, které jsme pro Vás vybrali z našeho blogu. Pamatujete se na oblíbený Kinder Pingue, Kinder Maxi King a na Kinder Bueno? Všechny tyto dobroty jsou plné cukru a tuků, tudíž pokud jste na fitness vlně, tak si je nemůžete dopřácat každý den. Tyto recepty Vám budou chuťově velmi připomínat Vaše oblíbené sladkosti a přitom ušetříte kalorie, skvěle si pochutnáte a doplníte do jídelníčku kvalitní bílkoviny. Nechte si chutnat :-)

V tomto článku se můžete těšit na následující recepty:

  • Fit Kinder Bueno White lívanec
  • Fit Kinder Maxi King overnight oats
  • Fit zdravé Kinder Pingue řezy s proteinem

Samozřejmě je naprosto v pořádku si čas od času vychutnat všechny tyto dobroty v jejich klasické verzi. Tyto recepty Vám přínášíme zejména proto, abyste si tyto sladkosti mohli vychutnat častěji a zejména pokud jste v dietě. V receptech jsou použity kvalitní suroviny, minimum jednoduchých cukrů a tuků. Vychutnat si je můžete k snídani, svačině nebo jako dezert ke kávě. I tak zaručujeme skvělou chuť, která Vás dostane!

➡️ FIT KINDER BUENO WHITE LÍVANEC

Snídaně králů hotová za 10 minutek! Vyzkoušejte naprosto dokonalý lívanec pečený v troubě. Chutí byste těžko hádali, že se jedná o nutričně vyváženou dobrotu, která je navíc plná bílkovin. Zdobení je ve vaší režii, fantazii se meze nekladou. My doporučujeme ořechové máslo, proteinovou tyčinku a čerstvé ovoce!

Ingredience:

Postup:

Vše smícháme a natřeme na pečící papír. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut. Natřeme tvarohem, nazdobíme ovocem, posypeme zapékanými lískovými ořechy Lucky Alvin a kakaovými boby, nasekanou křupavou tyčinkou Nutramino - oříšek a polijeme Čekankovým slazením a máslem Lucky Alvin.


Smartfuel Protein

SmartFuel protein je jednoznačně zaměřen na kvalitu, využitelnost a vstřebatelnost. Je minimalizován obsah sladidel a dochucovadel na absolutně nejnižší možné minimum, přesto chutnají skvěle. 


➡️ FIT KINDER MAXI KING OVERNIGHT OATS

Overnight oats neboli ovesná kaše přes noc je velmi oblíbenou pochoutkou. Aby taky ne, ingredience stačí jen zamíchat a odležení v lednici přes noc udělá práci za vás. Během chvilky připravíte skvělou snídani, nebo super vychlazený dezert. My se inspirovali Kinder Maxi King a připravili tvarohovo karamelové overnight oats s křupavou čokoládou.

Ingredience: 

Postup:

  1. Veškeré ingredience na 1. vstvu smícháme a dáme do formy 9x 11 cm.
  2. Ingredience na 2. vrstvu také smícháme a dáme na vrstvu první.
  3. Nakonec přidáme smíchané ingredience na 3. vrstvu.
  4. Posypeme lískovými ořechy.
  5. Hotový dezert necháme nejlépe odležet do druhého dne v lednici

NÁŠ TIP: Lískové ořechy poskytují obrovský zdroj energie pro naše tělo! I proto jsou vyhledávanou pochoutkou pro sportovce. Lískové ořechy jsou velice bohaté na bílkoviny a obsahují velké množství minerálů: draslík, fosfor, vápník, horčík, zinek, mangan, železo a vitamíny B1, B2, B6, C, D, E a kyselinu listovou.


➡️ FIT ZDRAVÉ KINDER PINGUE ŘEZY S PROTEINEM

Kdo by nemiloval Kinder Pingue. Čokoládový korpus, se smetanovou náplní a to celé obalené v čokoládě. Toto je recept, který za to stojí vyzkoušet.

Ingredience: 

Postup:

  1. Banány a tvaroh spolu rozmixujeme.
  2. Přidáme ostatní ingredience na korpus a dáme na plech s pečícím papírem.
  3. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 20 minut.
  4. Necháme vychladnout a rozřízneme na cca 16 stejných obdélníků.
  5. Na krému vaříme v mléce kukuřičný škrob do zhoustnutí.
  6. Pak přidáme tvaroh a protein.
  7. Natřeme na obdélníky.
  8. Ingredience na polevu rozpustíme nad vodní lázní.
  9. Trochu polevy nalijeme na 8 obdélníků s krémem a necháme ztuhnout.
  10. Nakonec přiklopíme zbylými obdélníky a opět polijeme čokoládou.
  11. Necháme aspoň hodinku ztuhnout v lednici.


Náš TIP: Extrifit Protein Pudding

Pro více bílkovin prohoďte klasický pudding za Extrift Pudding. V nabídce je také příchuť čokoláda, takže do receptu skvěle zapadne. Výhoda puddingu je také snadná příprava, stačí pouze 2 minutky a za studena.


Nezapomeňte, že spoustu dalších receptů, najdete u nás na blogu!

Mohlo by Vás zajímat:

TOP 5 sladkých fitness receptů s jablky​

Jablka jsou skvělá v jakékoliv podobě. Na našem blogu najdete spoustu receptů, kde jablka hrají hlavní roli. My jsme pro Vás vybrali TOP 5 receptů, které si jednoduše zamilujete!

Proteinový dezert do skleničky | TIP na SNÍDANI

Pokud doma shromažďujete prázdné skleničky od oříškových másel, pak pro Vás máme chutné využití. Tento skvělý proteinový dezert budete mít během chvilky hotový a stačí Vám na něj pár ingrediencí.

Ferrero Rocher dýňový koláč

Pochutnejte si na luxusním dortu, který vypadá jako z nejlepší cukrárny, chutná jako Ferrero Rocher a přitom je vyvážený a můžete si jej dopřát zcela bez výčitek!

Sleduj nás i na sociálních sítích: