Můj účet
Přihlášení
Menu

Podzimní jablečný koláč se skořicí

Zdravé Dezerty

Jaká potravina se vám vybaví, když se řekne podzim? Dýně, perníkové koření, jablka, skořice... Dnešní recept provoní celý váš byt po jablíčkách a skořici. Upečte si jablíčkový koláč z rýžové mouky, který je hotový během chvilky, nutričně vyvážený, vláčný a moooc dobrý! 

Ingredience: 

Postup:

  1. Smícháme všechny sypké ingredience spolu s oloupaným, nahrubo nastrouhaným jablkem.
  2. Následně přidáme všechny tekuté ingredience kromě vaječných bílků a důkladně promícháme.
  3. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a lehce vmícháme do těsta.
  4. Těsto vlijeme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200° po dobu 30-35 minut. 
  5. Podávat můžeme s tvarohem a ořechovým máslem.

NÁŠ TIP: Koláč chutná naprosto božsky se zmíněným ořechovým máslem. Perfektní jsou například Twistery od LifeLike. Z této řady si máslo vybere opravdu každý - naprosté nebe v puse!


Mohlo by vás zajímat:

Proteinové skořicové rolky

Milujete skořicové rolky, ale hledáte jejich zdravější variantu? Tyto  proteinové skořicové rolky  jsou dokonalým spojením neodolatelné chuti a skvělých nutričních hodnot! Jsou skvělé jako výživná snídaně, svačina nebo zdravý dezert.

DÝŇOVÉ RECEPTY | 5x JINAK

Podívejte se na tyto parádní podzimní recepty s dýní. 

Sleduj nás: