Velikonoce jsou časem tradic, ale to neznamená, že si je nemůžeme užít i v lehčí a zdravější verzi. Tahle odlehčená nádivka kombinuje klasické velikonoční chutě s moderním nádechem. Místo těžkého pečiva používáme celozrnné toasty, bílkoviny z cottage sýra a bílků doplňuje svěží špenát, bylinky a jemný kešu krém. A aby to nebyla nuda, šmrnc jí dodá koření Bacon Cheddar a šunka nakrájená na kostičky. Ideální jako hlavní chod nebo s lehkým salátem – tahle nádivka potěší nejen na Velikonoce.


Mohlo by Vás zajímat:
5 tipů, jak se zlepšit | Petr Havlíček a Jirka Vacek radí, jak mít větší a trvalý progres.Cesta ke zlepšení v jakékoli oblasti – sportu, osobním životě, kariéře – bývá často složitá. V následujících pěti bodech si rozebereme, jak se zlepšit efektivně, udržitelně a dlouhodobě.
Petr Havlíček o lécích na hubnutí: Pozitivní a negativní účinky. Mohou mi pomoci trvale zhubnout?Obezita je složitý problém, který nemá jednoduché řešení, ale má ho. Přečtěte si článek nebo poslechněte podcast s výživovýcm specialistou Petrem Havlíčkem.