Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinová NUTELLA Recept | Pouze 5 ingrediencí!

Jak zužitkovat avokádo ve sladkém receptu? Pojďte si s námi připravit tohle tekuté štěstí aneb proteinovou Nutellu z 5 ingrediencí! Tato chutná Nutella je nejen neodolatelná na jazyku, ale také se pyšní skvělou výživovou hodnotou. S vysokým obsahem bílkovin z syrovátkového proteinu, zdravými tuky z avokáda a lískooříškového másla a antioxidanty z kakaa.

Ingredience:

20 g kakaa
20 g lískooříškového krému
120 g banánu
40 g avokáda

Postup:

Postup je opravdu velmi jednoduchý. Stačí pouze všechny ingredience vzít a dát do mixéru, kde je rozmixujeme do krémové konzistence.

Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty:

Popis není dostupný.

Recept: Tereza Šlancarová

Mohlo by vás zajímat:

Snickerdoodle banánový chlebík s malinami

Banánový chlebík neboli banana bread je sladký moučník. Je vláčný, lehký, hotový raz dva a kombinace kokosové mouky s čerstvými malinami je naprosto jedinečná. Snickerdoodle protein doplní bílkoviny a přidá chlebíku svou typickou chuť skořicové rolky.

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Peanut Butter Cup bez přidaného cukru

Každý je zná, každý je miluje! Přidali jsme bílkoviny, cukr vyměnili za datle a čekanku a zdravější verze košíčku je na světě. Vyzkoušejte recept na oblíbenou sladkost, kterou si můžete vychutnat klidně i v dietě.