Můj účet
Přihlášení
Menu

Nejlepší granola | RECENZE 2024

Co je to granola? 

Granola je směs ořechů, semínek, čokolády, ovoce, ovesných vloček, ale i třeba pufovaná rýže nebo rozinky a datle. Tato směs se následně zapéká s různými sladidly jako je javorový sirup, med, třtinový cuk či čekankové slazení. 

Lze ji vyrobit doma, představivosti se meze nakladou. Pokud ale chcete ušetřit čas nebo se vám nechce kupovat tolik surovin, sestavili jsme pro vás žebříček těch nejchutnějších a složením skvělých granol. Takové stačí jen zalít mlékem nebo přidat do jogurtu a snídaně je během minutky hotová. 

Šufan Granola 

Do křupava opečenou granolu můžete vybrat z několika příchutí. Dozlatova opečená směs ovesných vloček, ořechů, sušeného ovoce nebo čokolády a semínek zahalených do medového kabátku. Granola je vhodná i pro celiaky, protože je vyrobená z bezlepkových vloček


Hester's life Granola Extra 320 g

Granola je upečená z bezlepkového ovsa, bez cukru, bez mléka a sóji a z čistě přírodních surovin. Je obohacená o lyofilizované ovoce (mrazem sušené ovoce), které si tak zachová svou původní barvu, chuť, minerální látky i vitamíny. 


Mornflake Crunchy Granola

Populární značka Mornflake, kromě oblíbených vloček, má i tuto granolu. Skládá se ze směsi ovesných vloček, lyofilizovaného ovoce, oříšků, semínek a je zapékaná s cukrem. Pokud jste v redukční dietě asi nebude tím pravým pro vás, ale pokud pravidelně cvičíte, potřebujete rychle doplnit energii rozhodně po ní sáhněte. Má super chuť a dobije vás energií na delší dobu. Jejím velkým benefitem je cena. 


Brainmax Pure Granola

Poctivá ručně připravená bezlepková granola, kterou je vyladěná do naprosté dokonalosti. Optimálním pečením a ruční přípravou bylo docíleno toho, že krásně křupe a rozplívá se v ústech. Navíc je tato kvalitní směs zapečeného müsli vyrobena jenom a pouze z BIO ingrediencí. Tato granola obsahuje 100% ingrediencí vypěstovaných v ekologickém zemědělství a je vhodná i pro jedince vyhýbající se lepku.


LifeLike Granola

LifeLike asi každý zná pro jejich báječná oříšková másla, ale věděli jste, že mají i granolu? Je bezlepková a neobsahuje rafinovaný cukr a umělá aromata, barviva ani konzervaty. Skvěle chutná sama o sobě, ale můžeš si ji vychutnat i s jogurtem, mlékem a ovocem. Snadná příprava zajistí porci sacharidů, bílkovin a vlákniny nezbytných pro každý den.


Lucky Alvin Cukrfree skořicová granola

Cukrfree skořicová granola od Lucky Alvin plná oříšků a kokosu s lyofilizovaným ovocem pro sladké křupání bez zbytečného cukru.  Najdete v ní spoustu oříšků. kokos, lyofilizované jahody a černý rybíz, voňavou skořici a vlákninu z kořene čekanky místo cukru. Tím, že obsahuje velké množství ořechů, stačí k zasycení troška.


Big Boy Proteinová granola 

Křupavá granola obohacena o rostlinné zdroje bílkovin ve spolupráci s influencerkou Kamila Šikl. Vybírat můžete ze tří skvělých variací, kde nechybí ani populární příchuť slaný karamel. Velké kousky pečeného musli, výběrové čokolády, ořechů a lyofilizovaného ovoce vás dostane. 


Mohlo by vás zajímat:

Domácí granola. Jednoduchý recept.

Granola je zapečená směs ovesných vloček, semínek a oříšků. Můžete do ní přidat pufovanou rýži, hrozinky, čokoládu a osladit jí medem, javorovým, čekankovým nebo agáve sirupem. Granola je směs komplexních i jednoduchých sacharidů, zdravých tuků i bílkovin. 

Proteinový pistáciový dortík

Pistáciový dort jako z cukrárny, který můžete dlabat i v redukci. Do základu jsme použili cizrnu a k doslazení jsme zvolili erythritol a čekanku. Kombinace proteinu, skyru a tvarohu doplní slušnou porci bílkovin. Tímto dortem ohromíte každou návštěvu.

Peanut Butter Cup bez přidaného cukru

Každý je zná, každý je miluje! Přidali jsme bílkoviny, cukr vyměnili za datle a čekanku a zdravější verze košíčku je na světě. Vyzkoušejte recept na oblíbenou sladkost, kterou si můžete vychutnat klidně i v dietě.

Sleduj nás i na sociálních sítích: