Můj účet
Přihlášení
Menu

Přírodní a umělá sladidla. Produkty slazené stévií.

Petr Havlíček a Pavel Samek na téma sladidla. Odvykli jsme si na přírodně identická aromata a nyní nám přijdou, že chutnají chemicky. Jaký má Petr názor na umělá sladidla a co si myslí o sladidle stévia?

Časová osa:

0:00 - Úvod
0:20 Názor na koncepci sportovní výživy - Clean label
1:27 Produkty s extraktem ze stévie
2:30 Dává smysl odlehčit produkty od blastních látek?
4:16 "Šizení" produktů
7:20 Stejné složení a jiné ochucení = rozdílná cena
8:45 Jak si stojí stévia k ostatním sladidlům?
12:31 Doplněk stravy vs.doplněk funkční výživy
14:10 Stevia glykosidy - vyčištění pachutě stévie
16:00 Co by měla splňovat chuť produktů
19:00 Názor na umělá sladidla - Petr Havlíček
20:47 Produkty Prom-in Clean Label, kdo je ocení?
23:00 Odvykli jsme si na přírodně identická aroma a přijdou nám chemická.


Která umělá sladidla jsou škodlivá?

Zajímá vás více o umělých sladidlech? Jaké existují druhy, jak se vyrábí a která jsou pro naše tělo nejšetrnější? To vše se dozvíte v tomto článku.


Produkty Prom-in Clean Label, slazeno stevií
 

Prom-in Pentha Pro Complete Natural 2500 g

Kompletní směs bílkovin a sacharidů z přírodních zdrojů. navíc je produkt obohacen o řadu funkčních složek. Proteinový nápoj, který se skládá z 5 různých druhů proteinu a sacharidový komplex, který je postaven na sušeným batátovým prášku. Mluvíme o 23 g vysoce kvalitních bílkovin v kombinaci s 15 g sacharidů.

 Prom-in CFM Clean 1000 g

Zcela přírodní proteinový suplement vyrobený z nativního syrovátkového koncentrátu, který má krémovou chuť bez typickýho ocásku chuti stévie. K ochucení jsou použity přírodní suroviny, navíc je protein obohacen o probiotika a enzymy.

Prom-in Serious PRE Natural 750g

Oblíbená předtréninkovka Serous Pre má konečeně verzi bez umělých sladidel a dochucovadel. Nechybí v ní synephrine, citrulin malát, beta alanin ani taurin. Přesně vyměřené poměry pro maximální koncentraci a výkon při tréninku. Navíc obsahuje základní BCAA pro ochranu svalů během cvičení.

Prom-in 100% Magnesium Bisglycinate 390 g

Hořčík ve formě vysoce využitelného bisglycinátu hořečnatého. Tato forma reprezentuje minerály v tzv. chelátových vazbách, která se velice dobře vstřebává do organismu. Hořčík je navíc ochucen přírodním aromatem a ze 100 % slazena extraktem z rostliny stévia.

Mohlo by vás zajímat: 

Jaký vliv má alkohol na svaly a hubnutí? Naruší to mojí formu? 

Jak jde alkohol dohromady se zdravým životním stylem? Za co všechno je alkohol zodpovědný a jak minimalizovat jeho následky na budování svalové hmoty a hubnutí?

Anabolizéry: Top 10 nakopávačů! Jak vybrat správnou předtréninkovku?

Kvalitní Pre-Workout není pouhý "nakopávač", ale směs více surovin, která se má postarat o pro maximální podporu výkonu a soustředěnest při tréninku.

Sleduj nás i na sociálních sítích: