Můj účet
Přihlášení
Menu

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY | Pro ní, pro něj, pro starší, pro děti

Rady, tipy, triky

Vánoce se blíží, ale nemusíte být ve stresu, nebo dokonce panice, že nestíháte. Jedná se přeci o nejkrásnější svátky v roce a je důležité si uvědomit, že to, co je pod vánočním stromečkem, zdaleka není nejdůležitější. Hlavní je, kdo stojí okolo něj. Zároveň je ale krásný pocit udělat radost blízkému člověku, a proto jsme si pro vás připravili tipy na dárky, kterými zaručeně vykouzlíte úsměv na tváři.

CO V ČLÁNKU NAJDETE?

  • tipy na dárky pro něj
  • tipy na dárky pro ni
  • tipy na dárky pro starší
  • tipy na dárky pro děti
  • speciální Vánoční limitky
  • recepty na zdravé vánoční cukroví
  • jak si užít Vánoce bez výčitek
  • benefity přirozeného pohybu

PRO NĚJ

Jako první jsme pro vás sepsali pár super tipů na dárky pro muže, protože se asi shodhneme, že žádná z nás nechce, abychom museli svému partnerovi na poslední chvíli kupovat nevkusné vánoční svetry, že?

Advent 14: Silly Jumpers – SNIPS & SNAPS
➡️ Tipy na dárky pro něj:

Syrovátkový protein
Skvělý doplněk nejen pro sportovce, ale pro všechny, co mají ve stravě nedostatek bílkovin. A protože proteinu není nikdy dost, určitě tím potěšíte každého muže!

Kreatin
Kreatin je jedním ze základním doplňků všech fitnessáků, a rozhodně by neměl chybět ani vašemu partnerovi. Jestli ho ještě nemáte doma, určitě nesáhnete vedle. A pokud ho doma máte, můžete doplnit zásoby.

Potréninkový doplněk Recovery
Protože progres nebyl nikdy snažší! Recovery je totiž komplexní potréninkovka, která podporuje regeneraci těla a nastartovává anabolické procesy. Pro ten nejlepší možný progres ve fitku je tenhle produkt jednoznačně ideální volba!

Zásobník na doplňky (Pill box)
Taky vás rozčiluje, když musíte každé ráno lovit vitamíny a minerály z jednotlivých kontejnerků a zabere vám to zbytečně moc času? Tak přesně od tohohle pro vás máme praktické pill boxy.

Pánské tepláky
Oblečení do fitka je vždy super nápad! Tyhle vkusné tepláky budou určitě pohodlnou variantou ať už na cvičení, nebo jentak na doma.

Pánské mikiny
Klasickou černou mikinu jistě ocení spousta mužů. Jsou pohodlné, teplé, jednoduché a hodí se ke každému outfitu.

Jednoručky na doma
Hold ne vždycky máme čas si zajít do fitka, proto jsou tyhle nakládací obouruční činky super nápad

Vícefunkční hrazda
Tuhle hrazdu jistě využijete, pokud máte doma trochu místa v obýváku, nebo v létě na zahradě. Hodí se na vícefunkční tréninky!

PRO NI

Pánové určitě ocení tyhle tipy pro své drahé polovičky, po kterých (věřte nám) nebude chtít zpátky účtenky a nebudete muset řešit vrácení nevhodných dárků!

Our 10 Favorite Christmas Movies - The Holderness Family
➡️ Tipy na dárky pro ni:

Spalovač tuků
Spalovače si zvládnou poradit s přebytěčným tukem a jeho látky navíc fungují synergicky, proto se skvěle doplňují a můžete očekávat jen ty nejlepší účinky.

Kolagen
Kolagen se v našem těle tvoří sám do cca 25. roku života. Od té doby je potřeba ho začít doplňovat pro udržení normálního stavu nehtů, pokožky a vlasů.

Vlasová kúra
Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo zápasí se zníčenými vlasy a roztřepenými konečky, určitě ho/ji potěšíte tímto doplňkem stravy pro lepší kvalitu vlasů.

Dámské legíny
Klasické černé legíny nebo bubble but legíny? Na našem eshopu najdete obojí. Hodí se jak na cvičení do fitka, tak na jógu či třeba jen jako pohodlné oblečení na doma.

Podložka na jógu
Tahle pěkná podložka se hodí na každou lekci jógy. Je protiskluzová a proto se nebojte na ni jít klidně i v ponožkách! 

Taška do fitka
Taška, do které se vejde každá maličkost! Ať už je to opasek, trhačky, velký barel na pití nebo jídlo v krabičkách na celý den.

Odporové gumy
Tyhle odporové gumy si s sebou určitě přihoďte do své fitness tašky! Při tréninku se skvěle hodí jako doplněk na trénink nohou. Jedno balení takových gumiček má celkem tři odporové gumy, které mají každá jinou zátěž!

PRO STARŠÍ

Teplé ponožky a svíčky to určitě jistí, možná ale zkuste potěšit svou babičku/dědečka něčím užitečným. Máme pro vás super tip na kloubní výživu, doplňky stravy a masážní pomůcky!

9 Couples Of 'Love Actually,' From Most To Least Tolerable | Thought Catalog
➡️ Tipy na dárky pro babičku s dědou: 

Hořčík
Hořčík jistě mnozí z vás znají jako skvělého pomocníka při svalových křečích. Věděli jste ale, že dokáže skvěle pomoct také se snížením únavy a vyčerpáním, a tím pádem s lepší kvalitou spánku?

Komlex vitamínů a minerálů
Tato verze Vita Solution představuje variantu obohacenou o přírodní enzymy, extrakt aceroly a extra dávku boronu. Pro zdraví každého z nás je takový doplněk jistě jedním ze základních!

Kloubní výživa
Napomoct svým kloubům ke správné funkci by od určitého věku měla být snad povinností. Tímto doplňkem své starší příbuzné jistě potěšíte!

Masážní válec
Růžový pro babičku a modrý pro dědečka. Takové masážní válce můžou používat při ztuhlých zádech nebo jentak preventivně!

Masážní míček
Napomáhá lepšímu prokrvení, provádění reflexních masíží dlaní, chodidel a celého těla! Díky jeho stimulačním výstupkům je velmi dobře využitelný při cíleném uvolňování svalového napětí.

Bosu míč na cvičení
Věnujte svým nejbližším chvilku času a naučte je správně využívat bosu míč na cvičení! BOSU Balance Trainer může být používán plošinou buď nahoru nebo dolu pro spoustu balančních cvičení.

TIP: Opravdu funguje výživa a kolagen? Na to se můžete podívat v našem podcastu!

PRO DĚTI

Ať už máte doma mále ratolesti, nebo starší teenagery, můžete ke svým dárkům přihodit i vitamíny či minerály, které možná na první dobrou nebudou zrovna ten nejzajímavější dárek, ale za pár let vám jistě poděkují. Uspokojte své malé hráče třeba doplňkem pro lepší soustředěnost (který pak může využít i na učení) nebo brýlemi blokující modré svělo.

Will Macaulay Culkin Be in Home Sweet Home Alone? | POPSUGAR Entertainment
➡️ Tipy na dárky pro děti a teenagery:

Arašídové kapsičky do školy
Máte ve svém okolí malé mlsouny a přemýšlíte, čím je potěšit? Lucky Alvin děti miluje a děti budou milovat jeho! Je totiž zdravou a nutričně bohatou alternativou ke známým čokoládovým pomazánkám.

Dětšké multivitaminy
Multivitamin, multiminerál a superantioxidant pro děti od 3 do 14-ti let bez jakýchkoli chemických aditiv!

Sportovní drink
Dětský organizmus je velmi citlivý na ztráty tělesných tekutin a riziko dehydratace je vyšší než u dospělých. Dehydratace snižuje nejen výkon, ale je i zdravotním rizikem a proto je nutné tyto ztráty průběžně nahrazovat.

Omega 3 olej pro děti
Pamatujete si také víkendy u babičky a lžíce rybího oleje? Tohle už je minulostí. Nyní si můžete pořídit omega 3 vytvořený speciálně pro děti připravený ze semínek (lněného, dýňového a konopného) a je dochucený vanilkovým a pomerančovým olejem.

Brýle blokující modré světlo
Modré světlo je problém převážně při večerních hodinách, nebo při častém používání telefonů a počítačů, kterým se dnes málo kdo vyhne. Tyhle brýle mohou být super dárkem nejen pro vaše malé hráče!

Doplňky pro hráče
Neurohacker se řadí mezi nootropika, které mají pozitivní vliv na mentální výkon, koncentraci a motivaci. Obsahuje komplex 8 účinných látek, které jsou vhodné nejen pro studenty, ale i pro všechny, kteří chtějí posunout funkce svého mozku na vyšší level.

Organizér na vitamíny
Jestli už své děti chcete potěšit (přestože jim darujete vitamíny, které možná hnedka neocení), udělejte to zábavnou formou a pořiďte jim k tomu praktický organizér na vitamíny a minerály!

TIP: Jaké vitamíny a minerály jsou pro děti nejlepší? To se dozvíte zde!

VÁNOČNÍ LIMITOVANÉ EDICE

Vánoční limitované edice tu nemáme zrovna každý den, proto (obzvlášť, pokud máte nějaké oblíbence) byste si určitě měli pořídit pár kusů do zásoby! Pro favority oříškových másel tu máme příchutě jako Vanilkový rohlíček, Vaječňák, Gingerbread nebo Medovník a pro ty z vás, kteří by chtěli obzvláštnit svou proteinovou zásobu, máme tu nadílku chutných Vánočních proteinů. Pojďme se na ně podívat!

How to keep fit this Christmas: advice from health & fitness professionals  | British GQ

Perníčkový protein
V tomhle případě určitě nešlápnete vedle! Tenhle Gingerbread protein totiž nejen obsahuje spoustu bílkovin, ale navíc je bez přidaného cukru a bez laktózy.

Oříškové máslo Vanilkový rohlíček
Lepší jsme neměli! Být tebou, raději si uděláme zásoby, protože tohle máslo je nebe v hubě!


Oříškvé máslo Gingerbread
Jestli ti chutnají Vánoční perníčky, po tomhle másle se budeš moct utlouct!

Protein Chocolate cake
Limitovaná edice obléíbeného syrovátkového proteinu od Scitechu! Vyzkoušej příchuť Chocolate cake!

Big Boy Medovník - Oříškový Krém s Příchutí MEDOVNÍKU 220GBig Boy Medovník
Slintáš v cukrárně po medovníku? Odteď si jeho božsky jemnou medovou chuť můžeš užít i ve snídaňové kaši nebo jen tak na lžičce!

➡️ VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Jak už jsme zmiňovali v úvodu, ten nejcennější dar, který můžete druhému člověku dát, je čas - dáte tím totiž část svého života, kterou už nikdy nevrátíte zpět. A přeci nechcete jednoho dne vzpomínat, jak jste místo pohádek s blízkými sledovali obrazovku běžeckého pásu, ne? Sváteční období je na společné aktivity přímo ideální. Například můžete spojit příjemné s užitečným a upéct lahodné domácí cukroví podle našich osvědčených receptů:

ZRAVÁ VOSÍ HNÍZDA
Nebojte se, že o Vánocích přijdete o svou formu - radši si připravte formičku a pojďte si s námi připravit oblíbená vosí hnízda.

OŘECHOVÉ JETELÍNKY
Méně známý recept na cukroví potěší všechny milovníky ořechů! Obsahuje minimum mouky a přitom krásně křupe. Vyzkoušejte netradiční recept a upečte si ořechové jetelinky ve zdravější verzi.

FITNESS KAKAOVÉ LINECKÉ CUKROVÍ
Tradiční vánoční cukroví ve zdravém kabátku? Jde to a není to žádná věda. Stačí nahradit mouku za celozrnnou, přidat protein pro extra bílkoviny, ubrat cukr (případně zcela nahradit za sladidlo) a máme hotovo.

➡️ Jak si užít Vánoce bez výčitek?
Zároveň si ale neodpírejte klasické babiččino cukroví a hlavně si nevyčítejte případný vyšší kalorický příjem. Kvalitní nutričně bohatá strava je sice důležitá, ale zdravý životní styl je celoživotní vztah mezi námi a naším tělem, a proto by měl být založen na dlouhodobě udržitelné rovnováze. Restrikce by zkazila Vánoce vám i vašemu okolí, a dokonce by ve finále mohla vést k záchvatovitému přejídání.

➡️ Jaké jsou benefity přirozeného pohybu?
Žádný extrém není správný a platí to i ve cvičení. Pár dní odpočinku vašemu tělu jedině prospěje a vyhnete se syndromu přetrénování. Například ale můžete s rodinou nebo s přáteli vyrazit na procházku. K té nepotřebujete žádné vybavení a navíc posílíte své fyzické i psychické zdraví. Chůze má pro nás totiž nespočet benefitů, například posiluje imunitupodporuje peristaltiku střev, a snižuje riziko srdečně cévních onemocnění. Zároveň studie potvrzují, že přirozený pohyb napomáhá snížit projevy úzkosti nebo deprese a pozitivně ovlivňuje naši náladu

➡️ Vánoce plné klidu!
Užijte si proto zasloužený relax u pohádek, ale prokládejte odpočinek procházkami, ledními bruslemi, jógou nebo jinou oblíbenou aktivitou. Uvidíte, že díky našim tipům budete doslova šťastní a veselí!

Mohlo by vás zajímat:

Zdravé marokánky

Sladký snack ke kávě nabitý zdravými tuky. Upečte si zdravou variantu marokánek. S medem, sušenými meruňkami, brusinkami, pořádnou porcí ořechů a čokoládou navrch.

Fitness kakaové linecké cukroví

Tradiční vánoční cukroví ve zdravém kabátku? Jde to a není to žádná věda. Stačí nahradit mouku za celozrnnou, přidat protein pro extra bílkoviny, ubrat cukr (případně zcela nahradit za sladidlo) a máme hotovo.

TOP 5 SUPLEMENTŮ PRO RŮST SVALŮ

Jak nabrat svalovou hmotu? Jak a které suplementy nám můžou pomoci snárůstém svalů? Tady najdete několik tipů od Jirky Vacka.

Sleduj nás i na sociálních sítích: